Ce face Rammstein în timpul pandemiei?

Săptămâna trecută ar fi trebuit să avem primul concert live, însă ne-am întâlnit să discutăm și să ne gândim ce avem de făcut, ce putem face anul acesta, pentru că avem încă atât de multe idei, atât de multe piese neterminate. Ne-am întâlnit pentru că vrem să lucrăm, dar dacă va fi un album nou, nimeni nu știe.

Interviu cu Christoph Schneider pentru emisiunea Radio Rodeo, Radio Bob -13.06.2020

Poate vă mai amintiți că și Till Lindemann spunea în aprilie 2019 pentru Zhara Magazine că nu crede că ultimul album este și ultimul din cariera lor. Că au lucrat foarte mult, că au încă multe piese pentru un nou album.
În 13 septembrie 2020, Christoph Schneider a postat o fotografie pe pagina oficială de Instagram, de la Parc National Des Calanques, care este cam la 100 km de Studiourile La Fabrique, unde a fost înregistrat ultimul album Rammstein (2019). Membrii Rammstein se află în prezent în Saint-Rémy-de-Provence, unde sunt studiourile La Fabrique.

 

Între timp:

  • Anul acesta Rammstein a câștigat premiul ‘Best Live Band’ pentru Heavy Music Awards.
  • Fotografii de la filmarea videoclipului Mein Herz Brennt (2012), AICI.
  • Rammstein a lansat cartea cu fotografiile lui Jens Koch ”EUROPE STADIUM TOUR 2019” (160 de pagini).
  • De asemenea, filmările pentru “Ausländer” din Africa de Sud au fost fotografiate tot de Jens Koch și adunate într-o carte de 120 de pagini.

 

Foto: Instagram/christophschneider_official