Sfârșitul unei extraordinare aventuri

Senzaționalul „Rammstein Europe Stadium Tour 2019” a luat sfârșit în 23 august 2019, odată cu cele două concerte din Viena, din 22 și 23 august. Turneul a început în 27 mai 2019 cu cele două concerte din Gelsenkirchen, din 27 și 28 mai, iar filmări parțiale au fost făcute în toate concertele turneului, excepție făcând cel din Viena din 23 august, care a fost filmat integral, la concertul din 22 august din Viena având loc probe pentru filmarea integrală de a doua zi. DVD-ul turneului va fi lansat în primăvara anului 2020.

Duo Jatekok, care a fost opening-act în întreg turneul, mulțumește Rammstein pentru extraordinara aventură și menționează și câteva cifre ale turneului: 31 de concerte, 1.500.000 spectatori, 27.000 km parcurși, 150 de ore în backstage, cele mai memorabile momente fiind micul dejun sau prânzul cu trupa.

 

Christoph Schneider scrie pe pagina sa de Instagram:

Deci asta a fost… Mulțumesc fanilor, echipei noastre, iubiților mei colegi și mie pentru această vară extraordinară pe drumuri. Acum Rammstein este o trupă de stadioane, întotdeauna am știut asta și sunt recunoscător că am putut experimenta așa ceva. Sunt mândru să fi făcut parte din această experiență și aștept cu nerăbdare anul următor, când va continua! Acum e timpul să mă odihnesc și să petrec timp cu familia.

 

Să nu uităm că noul album Lindemann este finalizat și urmează a fi anunțată o dată de lansare, sperăm, anul acesta.

Vom reveni în curând cu fotografii ale turneului și ale rammsteinshop-ului itinerant din Viena 22-24 august 2019.

Credit foto: Jens Koch