Rammstein: Paris – filmul

Înainte de a vă da o veste mare, dorim să precizăm că mult așteptatul DVD Rammstein: Paris se apropie și de noi cu pași repezi. Suntem foarte nerăbdători în privința lui, mai ales că se anunță a fi un film absolut fenomenal, probabil cel mai bun film al unui concert Rammstein si unul din cele mai bune filme de concert din toate timpurile. Regizorul suedez Jonas Åkerlund a reușit performanța de a filma concertul din Paris Bercy din 2012 din 60 de unghiuri extraordinare, cu 30 de camere, astfel că vom avea parte de 98 de minute și 21 de piese Rammstein de mare senzație. Chiar și cu o echipă mare de editori de imagine, proiectul a durat mai mult de un an ca să iasă la o calitate ireproșabilă.
„Rammstein este o operă de artă fără sfârșit. Și chiar dacă ar putea suna puțin pretențios, vreau să spun că nu cred că un asemenea nivel de precizie va mai fi atins vreodată intr-un film de concert. Filmul este unic.” (Jonas Åkerlund)
Iată și cele trei trailere oficiale ale filmului:

Și acum marea veste: București se află pe lista orașelor în care filmul Rammstein: Paris va fi proiectat pe marile ecrane!!!! Proiecția va avea loc la Grand Cinema Digiplex, în 23 martie 2017, la ora 20.00. Pentru rezervarea biletelor, urmăriți site-ul oficial http://www.rammstein-paris.co.uk/, introducând „Bucharest” în secțiunea de căutare.