Dupa cum bine stim, se tin in secret anumite date cum ar fi piesa sau titlul albumului, insa "intamplator" mai intotdeauna scapa informatia cuiva care evident ca o da mai departe. Asa se face ca sunt site-uri care publica titlul albumului sau piesa single deja. Eu personal am destula rabdare sa vad treaba "la oficial".
Am inteles ca pe langa Best Off, vor lansa si un DVD. Sper ca am inteles gresit chestia cu videoclipurile. E adevarat, a trecut ceva vreme de la Lichtspielhaus....dar vreau un concert, chiar ar fi pacat sa nu lanseze un DVD cu un concert din acest turneu. E prea tare turneul LIFAD sa nu lanseze nimic....
dvd-ul live il vor lansa cel mai probabil in 2012 (daca-ti amintesti si Volkerballul a fost lansat destul de tarziu fata de data la care a avut loc concertul - vreo7 luni cam asa)..iar in cazul de fata e vorba de 21 concerte + ca, cine stie, avand in vedere cat de magnific a fost publicul mexican..ar putea scoate un dvd cu concertul lor din Mexic
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Nici eu nu cred ca lasa LIFAD-ul fara DVD live. Daca nu ma inseala memoria, parca au fost concerte filmate in LIFAD. Si chiar si turneul Making of Germany ar trebui sa aiba un DVD live. Acolo e doar crema