Cristina wrote: Shilo, pot sa iti fac un cadou special de ziua ta? Un tricou cu "You’ve got a pussy/I have a dick/So, what’s the problem/Let’s do it quick", semnat Rammstein, pentru credibilitate. Si dupa ce il porti un sezon, vreau un full-report.
ps: având în vedere că eu am fost cel mai critic, de pe forum, la adresa piesei ... cred că asta ar fi cea mai tare răzbunarea posibilă
Si, ca sa fie cu adevarat "the one", trebuie sa interpreteze, de fata cu noi toti, Pussy, imbracat cu tricoul cadou Acum mai trebuie sa ii facem rost si de microfonul special al lui Till pentru piesa asta
Edit: eu acum am vazut ca am mai primit o cruciulita rosie cadou sub avatarul meu, yeah! Trebuie sa sarbatoresc momentul
Ha! v-am prins...dupa ce ne-ati abandonat vreo trei zile acum ma vorbiti pe la spate...ei!ei!ei!vodca? nu beau si gata!nimic ce are alcohol. in situatii deosebite poate beau un campari orange dar atat.restul nu-mi plac si gata...in rest apa plata cu lamaie, suc de portocale si cate un energizant cand e nevoie. eu sunt cuminte(daca fac abstractie de faptul ca ador tigara)
Sylar ,ma intreb care o fi Cosmo Kramer?nu eu!nu eu!!!!!
Shilo wrote:AVA ...Grav, grav cu APA asta!
Asta explică multe la tine...
dar ce ma enerveaza , da' tare ma enerveaza! de nu ti-oi pune o piedica... cum adica "asta explica multe?"
Last edited by AVA on Tue May 25, 2010 11:47 pm, edited 1 time in total.
Sylar si Shilo, vedeti? din cauza voastra intru si eu in cenzura ...
in momentul de fata, fie vorba intre noi, nu stiu ce am mai putea analiza la melodia aceasta...eventual am mai putea pomeni de costumatiile din piele si catusele pe care le aveau in clip...
(zic si eu ,asa, ca s'o mai dreg cumva... dar e fain acest gif).