Shilo, ti-am zis? Trica-i Eugen Trica(a fost la CFR acum e pe la Craiova ,s-a incaierat cu Mititelu(?) cred ca e acelasi Trica-oricum tot Eugen e) iar Dica e Dica fost jucator la Steaua, acum la CFR-a si marcat impotriva lui Dinamo in CUPA)...OF! ce credeai ca nu stiu? "eu stiu tot si putin mai mult"(Pico della Mirandola) oricum e faina faza cu "I have a DICAAA" voi "I have" ca noi nu!
Cristina wrote:Dar unde-i gasiti pe oamenii astia asa de nauci? Nu-mi amintesc sa fi dat peste asemenea personaje, ca in descrierile tale sau ale lui AVA. Astia nu prea-s scosi din casa. Cred ca stau mult la televizor pe tocshouri, pe telenovele si eventual si pe taraf tv. N-as putea sa ma obosesc niciodata sa-i conving ca nu-i asa cum cred ei, ca se pare ca n-au nici o treaba cu muzica.
in cazul meu e culmea...chiar nu se leaga nimeni de un clip ca pussy sau de "buch dich-live" ba mai mult marea majoritate accepta aceste scenarii la o anumita formatie rock...doar ca pentru ei totul este prea banal ...
ca tot vorbim si de pussy mie nu-mi place varianta urmatoare, ba chiar ma enerveaza...tot reactia asta am avut-o cand au remixat si rebel yell-billy idol:
nu trebuia? imi cer scuze daca am suparat pe cineva si sper sa nu o fi suparat pe AVA. nu am nici cea mai mica intentie. daca voi credeti ca e mai bine sa scriem mai multe posturi consecutive in aceeasi zi, eu ma supun.
ei, nici chiar asa. daca avem posturi duble uneori chiar nu-i nici o problema. se mai intampla. ma gandeam ca e mai bine sa concentram ce avem de spus intr-un singur post la un moment dat, din motive de spatiu si de lejeritate in citire. cum ziceti si voi... eu asa prefer.