CINE ESTI?
Dragilor, in dezbaterile voastre profunde si tumultoase cred ca ati uitat de umilul "perfectul simplu". dar oare de ce ma mir, atunci cand simplitatea devine aproape damnata de obsesia cautarii a celui ce se numeste mai multa ca perfect? Si atunci, spasiti pasim in lumina unui viitor simplu caci "Future proche" nu avem
Last edited by Amon on Sun Jul 18, 2010 5:54 am, edited 1 time in total.
Manche führen, manche folgen
Nu s-a uitat de Perfectul Simplu. N-ai fost tu atent. S-a mentionat 
"Avem di tăti" aci pi forum
. De-asta si commentariul meu dupa aceea.
Imi cer scuze pentru neatentie.

"Avem di tăti" aci pi forum

Eu abia acum vad ca intre Heinrich si Shilo se afla un "!". Eu cand am citit prima data am crezut ca l-ai facutu pe Herr Heinrich - ShiloCristina wrote:nice to meet you, Herr Heinrich! Shilo, ai cuvantul!

Imi cer scuze pentru neatentie.
- icecherry_ale
- Obergefreiter
:)
well...sunt noua pe aici si ca toti incepatorii mai dau cu "bata-n balta"
oricum timp este suficient pt. a ne cunoaste mai bine...sincer la ora asta nu prea am "inspiratie" pt. un "describe myself"....
totusi, consider ca decizia de a ma alatura voua spune mult mai mult decat as putea probabil exprima acum....cam asta e
merci

oricum timp este suficient pt. a ne cunoaste mai bine...sincer la ora asta nu prea am "inspiratie" pt. un "describe myself"....

totusi, consider ca decizia de a ma alatura voua spune mult mai mult decat as putea probabil exprima acum....cam asta e

merci

(o_0)
"Let me hear you speaking just for me!"
"Let me hear you speaking just for me!"
-
- Obergefreiter
Buna seara, dragilor.
Am vrut sa ma apuc de germana din cauza lor, pana am descoperit traducerile. La concert am stat in al treilea rand si nu am putut sa ma agit absoult deloc. M-a fascinat.
S-a spus despre mine ca fac cele mai bune clatite si ca pierd timpul aiurea. Eu stiu ca pe Rammstein am deraiat cu masina intr-un bolovan. Masina nu era a mea.
Va spionez de cateva luni si acum m-am hotarat ca decat sa stau cu nasu'n carti mai bine va trimit o salutare.
Salutare!
Am vrut sa ma apuc de germana din cauza lor, pana am descoperit traducerile. La concert am stat in al treilea rand si nu am putut sa ma agit absoult deloc. M-a fascinat.
S-a spus despre mine ca fac cele mai bune clatite si ca pierd timpul aiurea. Eu stiu ca pe Rammstein am deraiat cu masina intr-un bolovan. Masina nu era a mea.
Va spionez de cateva luni si acum m-am hotarat ca decat sa stau cu nasu'n carti mai bine va trimit o salutare.
Salutare!
Ne bucuram foarte mult sa te avem printre noi, "fiica a nisipului"!
Te salutam si noi si speram sa ne mai scrii si sa te si cunoastem.
Daca faci clatite bune, o putem pune de un restaurant al fanilor Rammstein. Mai avem talentati intr-ale bucatelor.
Iar daca pierzi timpul aiurea, e de bine! Cu totii o mai facem si suntem mereu in cautarea timpului pierdut.

Te salutam si noi si speram sa ne mai scrii si sa te si cunoastem.
Daca faci clatite bune, o putem pune de un restaurant al fanilor Rammstein. Mai avem talentati intr-ale bucatelor.

Iar daca pierzi timpul aiurea, e de bine! Cu totii o mai facem si suntem mereu in cautarea timpului pierdut.

Cristina, nu te-am admirat niciodata ca pana in momentul asta, cat se poate de sincer! Sa ai o masa plina de Rammsteini pofticiosi, si tu ai observat pana si gogosile! Eu cred ca faceam scurtcircuit din pragul usiiCristina wrote:Si neaparat sa luam si reteta de gogosi a doamnei Hermann, doamna cu pensiunea "Hermann" la care au stat Rammstein in Magura cand au filmat "Rosenrot". Cand m-am dus la ei la masa i-am gasit cu un platou mare cu gogosi facute acolo, pe care le devorau pofticiosi.

-
- Obergefreiter

Dar gogosile pareau bune, din moment ce se infipsesera toti in ele.

Deci specialitatea casei: platou cu clatite cu ciocolata de casa si gogosi "Rosenrot"

PS - Rapunzel, luasem ceva inainte cu vreo ora, ca sa pot suporta momentul... Pana sa iau, am simtit ca in orice moment pot claca... De fapt de-asta am si luat, ca nu ma mai simteam bine deloc din pricina emotiei. E a naibii de insuportabila emotia si tensiunea cand e vorba de asa ceva. Eu nu le-am putut depasi singura, am avut nevoie de un ajutor.
Cam tarziu am vazut topicul acesta , dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Sunt Satanist de aproximativ 5 ani ( nu este asa rau pe cat suna )
Sunt vesel
Stiu sa fac lumea care e trista sa zambeasca .
Narcisist , ma cred destept si bun la toate , dezordonat acasa ordonat la lucru
Putin rasist .
Sunt Satanist de aproximativ 5 ani ( nu este asa rau pe cat suna )
Sunt vesel
Stiu sa fac lumea care e trista sa zambeasca .
Narcisist , ma cred destept si bun la toate , dezordonat acasa ordonat la lucru
Putin rasist .
Live long , live happy and be free !