Till
Moderator: Cristina
Till
No, La Multi Ani, dragul nostru Till! Sa ne canti si sa ne incanti inca multi ani de acum! Nu ai decat 47 de ani 

-
- Stabsgefreiter
till
il ador. nu concep rammstein fara el. si fain si puternic...de voce si creatie nu mai vorbesc. singura chestie care nu mi-a placut la till a fost scenariul pus in scena cu ani in urma la pieasa " Bück dich". e un scenariu , e adevarat dar cam deplasat desi izmenele erau cele mai sexy vazute pana atunci si pana azi;
Doamne, ce amintiri imi mai trezeste video-ul asta
Asta e perioada in care eu chiar m-am indragostit de Rammstein, si, nu stiu de ce, si acum cand ma gandesc la ei primul lucru care imi vine in minte e Till cu mohawk-ul sau. Look-ul sau din perioada aia crea o imagine foarte puternica, si este preferatul meu si acum. Desi nu ma plang nici de cel prezent 

Iar pe Bizzare Festival '97 l-am vazut de zeci de ori cap-coada. E la fel de irezistibil Herr Till: http://www.youtube.com/watch?v=AU_OoF5Zg-0
Deh... au trecut 13 ani...
Deh... au trecut 13 ani...

- Cri5tihp93
- Stabsgefreiter
Eu vreau sa beau o bere cu Till ca am senzatia ca sunt copia lui din copilarie...Adica asa mi-a zis un prieten ca seman mult cu el....
Du riechst so gut
du riechst so gut
ich geh dir hinterher
du riechst so gut
ich finde dich
- so gut
ich steig dir nach
du riechst so gut
gleich hab ich dich
Jetzt hab ich dich
du riechst so gut
ich geh dir hinterher