Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 4047 Locatie: Brasov
|
Trimis: Dum Apr 26, 2015 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cred ca pana la urma asta si intentioneaza: turneu in locuri mai restranse (Flake a declarat asta la lansarea lui de carte), iar abia apoi, un nou album. Dar mi se pare imposibil sa nu vina si cu ceva piese noi in turneu. Sau...un turneu "oldies but goldies", cu piese vechi, care nu au fost cantate niciodata sau ff rar. Material au din belsug! Si inlocuirea pirotehniei cu muzica! Mai multa muzica! Sa auzim live piese de genul Spring, Bestrafe mich, Hilf mir, Stirb nicht vor mir, Adios, Amour, Wo bist du, Mehr, Donaukinder etc... Muzica au din belsug, deci e timpul pt un turneu dedicat...fanilor dedicati  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Tudor Bran Stabsgefreiter

Data inscrierii: 09/Apr/2013 Mesaje: 85
|
Trimis: Dum Apr 26, 2015 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as vrea sa prind live Engel, Alter Mann, Stripped, Das Modell, Kuss Mich, Spielhur, Adios, Amour, Mann gegen Mann, Spring, Wo bist du?, Fruhling in Paris ... One can only dream ... |
|
Sus |
|
 |
Gaby Oberstleutnant

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 505 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 27, 2015 7:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Si Wilder Wein, si Rammstein, si Los ... _________________ ”Wenn ihr keine Antwort wisst
Richtig ist was richtig ist” |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

|
Trimis: Mar Apr 28, 2015 8:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca am vrea sa prindem live cam tot Rammstein  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Gaby Oberstleutnant

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 505 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 28, 2015 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Ehhh, daca s-ar putea ... cine n-ar vrea? E cineva? _________________ ”Wenn ihr keine Antwort wisst
Richtig ist was richtig ist” |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1897 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mie Apr 29, 2015 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Cristina a scris: | Cred ca am vrea sa prindem live cam tot Rammstein  |
Hai, ca te cam alinti. La cate live-uri ai vazut tu, ai prins cam tot ce iti doreai  _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
The Chaser Oberstleutnant

Data inscrierii: 22/Feb/2010 Mesaje: 414 Locatie: Brasov
|
|
Sus |
|
 |
Raul Marian Stabsgefreiter

Data inscrierii: 14/Mar/2013 Mesaje: 72 Locatie: Weener, Deutschland
|
Trimis: Sam Mai 16, 2015 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai asta mi-a inceput ziua si mi-a facut-o mai buna decat credeam ca ar putea fi! :> _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Sylar General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 2821 Locatie: chick-a-go
|
Trimis: Sam Mai 16, 2015 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cu dvd-urile???? au uitat sa le mai lanseze?  _________________ Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!" |
|
Sus |
|
 |
Shilo General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 845 Locatie: Behind a Smile :)
|
Trimis: Sam Mai 23, 2015 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca au uitat ... mai ales ca e vorba de bani la mijloc Dar avand in vedere ca abia se intalnesc in Septembrie pentru un eventual nou album, inseamna ca daca se va materializa va fi lansat abia prin ... toamna-iarna lui 2016. Asa ca au un an la dispozitie pe care sa-l umple cu DVD-urile cu pricina. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

|
Trimis: Mie Mai 27, 2015 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect. Acum suntem ocupati cu LIndemann si cartea lui Flake  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Red9 Stabsgefreiter

Data inscrierii: 17/Sep/2009 Mesaje: 52
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Iun 07, 2015 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Interviul contine si chestii referitoare la Rammstein, nu doar la Lindemann, de aceea am zis ca merita sa-l postez aici:
http://www.rammstein.us/archives/12106 _________________ Fiecare om are o pasarica, eu am un stol... |
|
Sus |
|
 |
xmike Obergefreiter

Data inscrierii: 13/Noi/2011 Mesaje: 3
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Iul 31, 2015 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Documentarul despre care s-a vorbit in anii trecuti! Initial am crezut ca e ceva "fan-made stuff", dar nu este cazul, e postat si pe site-ul lor oficial.
https://www.youtube.com/watch?v=G2ZCHc4gzDc _________________ Fiecare om are o pasarica, eu am un stol... |
|
Sus |
|
 |
|