LIFAD - cea mai buna piesa
Moderator: Cristina
Parca ii aud pe Shilo sau Laurentiu cum isi exprima dezacordul...
Sunt rea acum pentru ca nici mie nu mi-a placut acel scenariu,tocmai ca in realitate nici protagonistilor nu cred ca li se potriveste! Dar,cu acel scenariu au facut show la vremea respectiva .Eu mi-as dori sa vad un Tier-live desi fetita lui Richard(ca ea aparea in cadru) e acum mare, un Spiel mit mir...vise...cred ca cerem prea mult in situatia in care ,cu siguranta si pentru LIFAD au un spectacol de exceptie din punctul meu de vedere;
Sunt rea acum pentru ca nici mie nu mi-a placut acel scenariu,tocmai ca in realitate nici protagonistilor nu cred ca li se potriveste! Dar,cu acel scenariu au facut show la vremea respectiva .Eu mi-as dori sa vad un Tier-live desi fetita lui Richard(ca ea aparea in cadru) e acum mare, un Spiel mit mir...vise...cred ca cerem prea mult in situatia in care ,cu siguranta si pentru LIFAD au un spectacol de exceptie din punctul meu de vedere;
- icecherry_ale
- Obergefreiter
Am aceiasi problema ca si la albume. Fiecare piesa o traiesc in functie de starea emotionala predominanta. Uneori simt dorinta de a face rau, alteori de a privi trist catre fiinta iubita spunandu-i toate regretele mele sau poate ca doar vreau sa ma distraz cu o partida de sex nebun. Poate vreau sa plutesc pe valurile Dunarii ascultand o poveste trista ori poate vreau sa ascult povesti cu Rammstein. Totul este in functie de clipa si de moment si toate aceste clipe tumultoase alcatuiesc viata mea de zi cu zi acolo unde dragostea si ura sunt pt fiecare dintre noi...
Manche führen, manche folgen