Gaby wrote:Sa rezulte oare ca sunt dorite piese mai slow ?
O fi, insa pentru mine "slow" e Nothing Else Matters de la Metallica. Fruhling in Paris si Roter Sand sunt deja alt gen. N-am nimic cu ele, piese faine, insa nu ma asteptam sa fie chiar ele cele mai votate.
era mai simplu daca trebuia sa spun ce nu imi place...totusi, cel mai mult si...pe acelasi loc (desi nu pot vota concomitent 2-3-4...):
Heifisch - Frühling in Paris - Ich tu dir weh - Donaukind - Roter Sand - Führe mich (...cand spuneam ca ar fi mai simplu sa spun ce nu imi place !!!....)
Sylar wrote:Pune-le si pe cele de pe editia speciala ...ca a mea e Donaukinder..dar daca e sa aleg doar dintre cele de pe editia obisnuita..aleg Rammlied
na! asa aleg si eu " fuhre mich"-mi de pare ca e o mel super ok. daca nu se pune optez pentru strigatul de vanatoare.
Freezerator wrote:Si daca as mai avea sansa sa mai votez o data, as vota Liebe ist fur alle da, piesa ce, surpinzator, nimeni nu a votat-o pana acum.
nu e rea insa cred ca se digera ceva mai greu. asta pentru ca , probabil, fiecare asteptam ca piesa ce da titlul albumului sa fie mai usor de fredonat.