Origini
- rocky_stein
- Oberstleutnant
-
- Obergefreiter
-
- Obergefreiter
-
- Obergefreiter
Am fost in Brasov si parerea mea e ca poate fi cel mai frumos oras din tara!
N-am fost in Timisoara, dar am trecut pe la Arad si mi s-a parut a fi ok, oamenii primitori, in fine. Insa orasul care m-a deranjat cel mai tare a fost de departe Bucurestiul!
N-am fost in Timisoara, dar am trecut pe la Arad si mi s-a parut a fi ok, oamenii primitori, in fine. Insa orasul care m-a deranjat cel mai tare a fost de departe Bucurestiul!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea!
-
- Obergefreiter
-
- Obergefreiter
Am fost de vreo 3-4 ori, pe la niste rude, si nu mi-au placut oamenii! Cum auzeau accentul meu de moldovean, cum ma si luau peste picior!
Daca tu crezi altceva, e traba ta, fiecare avem dreptul la o parere (cred, ca in Romania de mult nu mai ai dreptul la multe lucruri). Si mie, Herr Heinrich, Obergefreiter prin mila Domnului, mi s-a parut ca bucurestenii, cel putin cativa (ca padure fara uscaturi nu exista) prea se cred dumnealor superior fata de noi ceilalti, mai ales fata de moldoveni!
Sa nu uitam totusi ca cel mai mare roman a fost ales Stefan cel Mare!
Daca tu crezi altceva, e traba ta, fiecare avem dreptul la o parere (cred, ca in Romania de mult nu mai ai dreptul la multe lucruri). Si mie, Herr Heinrich, Obergefreiter prin mila Domnului, mi s-a parut ca bucurestenii, cel putin cativa (ca padure fara uscaturi nu exista) prea se cred dumnealor superior fata de noi ceilalti, mai ales fata de moldoveni!
Sa nu uitam totusi ca cel mai mare roman a fost ales Stefan cel Mare!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea!