FILME
Oho!!! Crede-ma, Sylar, ca astfel de imbecili au fost leit-motivul unor discutii cu prieteni diversi saptamana asta. Sunt profund dezgustata de mentalitatea asta tipic romaneasca, prin care mare parte a populatiei nu mai inceteaza sa se creada buricul pamantului, sa arunce cu noroi in multe lucruri frumoase pe pamantul asta si sunt pur si simplu socata de atitudinea asta de calcat peste cadavre si de omorat capra vecinului, doar pt ca in cea mai mare parte suntem un popor de frustrati, de incuiati, de rauvoitori, care nu ne mai trezim odata din amorteala asta in care zacem de zeci si sute de ani, asteptand ca mereu altii sa faca ceva pt noi, iar cand o fac, cel mai facil gest este sa aruncam cu rahat in ei.
Este lipsit de orice logica a critica o trupa ca Metallica ca a vrut sa scoata un film altfel, decat sa traga un concert cap-coada, ca a vrut sa inoveze si sa arate si alceva in materie de tehnica digitala si de show. Este inuman, abject si degradant, sa critici asa ceva, in conditiile in care niciunul din trogloditii respectivi nu ar sti sa faca ceva bun si frumos, nu mai zic de mai bun si mai frumos decat au facut-o Metallica.
Iar in randul rockerilor sunt multi, multi imbecili, doar ei n-or fi scutiti de prostie... Am auzit de-a lungul timpului multe ineptii din partea lor, dar eu aleg sa-i vad doar pe cei frumosi si sa ma bucur de prezenta lor in viata mea. E multa prostie pe pamantul asta.
Iar daca trupa face bani din asta, bravo ei, o face pt ca poate! Pt ca are cu ce! E cat se poate de natural! Multi se uita la pret, fara sa le pese daca obtin contravaloarea lui, nici daca o obtin inzecit... Sa-i lasam sa ramana prosti, daca insista.
Este lipsit de orice logica a critica o trupa ca Metallica ca a vrut sa scoata un film altfel, decat sa traga un concert cap-coada, ca a vrut sa inoveze si sa arate si alceva in materie de tehnica digitala si de show. Este inuman, abject si degradant, sa critici asa ceva, in conditiile in care niciunul din trogloditii respectivi nu ar sti sa faca ceva bun si frumos, nu mai zic de mai bun si mai frumos decat au facut-o Metallica.
Iar in randul rockerilor sunt multi, multi imbecili, doar ei n-or fi scutiti de prostie... Am auzit de-a lungul timpului multe ineptii din partea lor, dar eu aleg sa-i vad doar pe cei frumosi si sa ma bucur de prezenta lor in viata mea. E multa prostie pe pamantul asta.
Iar daca trupa face bani din asta, bravo ei, o face pt ca poate! Pt ca are cu ce! E cat se poate de natural! Multi se uita la pret, fara sa le pese daca obtin contravaloarea lui, nici daca o obtin inzecit... Sa-i lasam sa ramana prosti, daca insista.
Ambii au aparut in The Avengers Chris Evans - Steve Rogers/Captain America , Chris Hemsworth - Thor..plus ca mai apare si Robert Downey Jr. - Tony Stark/Iron Man
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
il vazusi si eu aseara. Bradley Cooper a fost la inaltime. Mai, mai sa nu il recunosc pe Chris Tucker - ce s-a ingrasat!!Cristina wrote:Vazut "Silver Linings Playbook" sau "Scenariu pentru happy-end" cum a fost tradus la noi. Foarte, foarte frumos construit, o adevarata bucurie. Recomand cu incredere!