Moderator: Cristina
Niciodata!...Rocky! de ce iti este ciuda pe noi? Si tu te admiri cu Shilo! Si de am vrea sa va admiram pe voi, cine mai poate? Ne-ati taiat craca de sub picioare. Pot sa mai zic eu acum ca tu si Shilo sunteti verry, verry sexy? Nu mai pot ,pentru ca va laudati intre voi. Si nu ma pot baga intre, din bun simt...rocky_stein wrote:opriti-leeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! ma daca era o trupa cu niste fete sexy si noi faceam chestia asta sa vedeti ce ne sareau in cap..........
He! He!...bravo!Chiar ca esti cam şilo lately
Ba eu cred ca daca te-ai baga intre, simtul ar fi foarte bunAVA wrote: Si nu ma pot baga intre, din bun simt...![]()
Ba eu cred ca daca te-ai baga intre, simtul ar fi foarte bun
.Till nu arata cine stie ca barbat. Insa il "salveaza" atitudinea, vocea, prestanta scenica. Daca ar fi fost tobosarul trupei si Schneider & Richard vocal, ar fi trecut aproape "neobservat"
Mie mi se pare ca toti membrii trupei sunt mult mai discreti decat alti artisti. Si hai sa fim seriosi, cunosc o groaza de capricorni...chiar nu mi se par asa discreti precum ii descri tu. Pestii , unele balante(nu e cazul meu), sunt mult mai inchisi decat capricornii... eventual voi, capricornii aveti toane, insa la capitolul comunicare sunteti perfecti. Stiu ca bombani si te bosumfli acum ,ceea ce mi-ar face o deosebita placereCa Oli. Mai ales ca (in mod normal, in viata de zi cu zi) este o fire inchisa, discreta, taciturna, ca orice capricorn "care se respecta"