Intrebari la care am nevoie de un raspuns promp: a comandat cineva ceva de pe amazon.co.uk? Stie cineva cum sunt optiunile de transport? Sunt probleme?
The Chaser wrote:Intrebari la care am nevoie de un raspuns promp: a comandat cineva ceva de pe amazon.co.uk? Stie cineva cum sunt optiunile de transport? Sunt probleme?
dupa 7 zile e prompt? din UK-Amazon am comandat de multe ori. Nicio problema pana acum; de venit vin cu RoyalMail deci la posta te duci sa le ridici
The Chaser wrote:Intrebari la care am nevoie de un raspuns promp: a comandat cineva ceva de pe amazon.co.uk? Stie cineva cum sunt optiunile de transport? Sunt probleme?
dupa 7 zile e prompt? din UK-Amazon am comandat de multe ori. Nicio problema pana acum; de venit vin cu RoyalMail deci la posta te duci sa le ridici
Iar ninge marunt... In casa duduie centrala si deja am scos cizmele la plimbare Copacii sunt inca verzi. Cred ca sunt foarte bulversati de ce li se intampla... Iarna a mancat-o pe toamna
La multi ani, Sorinache drag! Am vrut ieri toata ziua sa te sun si am scapat-o Sa ne traiesti multi ani sanatos si cu cat mai multe experiente faine la activ!