Made in Germany - 1995-2011
Moderator: Cristina
Ce bine! Aveam deja emotii pentru tine. Foarte frumos arata, felicitari!justme wrote:L-am recuperaaat! L-am recuperaaaaat! Multumeeeeesc mult de tooooot!
(am dat navala la posta, cu fata mea de razboi si...era sosit de pe data de 22 decembrie, numai ca nu-mi fusese adus avizul...dar hai sa il iert inca o data pe tolomacul cela de postas, ca prea sunt bucuroasa acum!).
Iata-l:
https://picasaweb.google.com/1049612876 ... 7983013714
Cadoul meu? L-ati vazut......Pai nu m-am putut abtine, a trebuit sa vi-l arat si voua! Felicitarea este si acum printre crengute si globulete, ca doar vine de la prietenii mei dragi!
Am avut mare noroc ca au lucrat cei de la posta si pe 24, altfel as fi "tropait" pana marti...brrrrr, nici nu vreau sa ma gandesc!
CD-ul il tot ascult de ieri incoace si de fiecare data ajung la aceeasi concluzie: imi place tare mult selectia pe care au facut-o. Probabil ca fiecare am fi vrut sa regasim si alte piese pe el dar, asa cum l-au gandit/facut, este un TOT fara cusur, zic eu. Imi place si selectia facuta si ordinea in care sunt cantate si cum suna si...TOT! Superb!
Am avut mare noroc ca au lucrat cei de la posta si pe 24, altfel as fi "tropait" pana marti...brrrrr, nici nu vreau sa ma gandesc!
CD-ul il tot ascult de ieri incoace si de fiecare data ajung la aceeasi concluzie: imi place tare mult selectia pe care au facut-o. Probabil ca fiecare am fi vrut sa regasim si alte piese pe el dar, asa cum l-au gandit/facut, este un TOT fara cusur, zic eu. Imi place si selectia facuta si ordinea in care sunt cantate si cum suna si...TOT! Superb!
Damn..numai la mine nu a venit mosu..si nici macar nu a fost zapada ca sa ramanna inzapezit ..inca il asteptCristina wrote:Vreau sa-i multumesc si eu lui Mos Craciun, care a fost atat de generos cu mine anul asta: editia Super Deluxe si un colaj (tablou) cu fotografii din concert. Foarte frumos si mult peste orice asteptari.
Si eu ma bucur la fel de mult cu tine! Imi transmiti efervescenta tajustme wrote:Cadoul meu? L-ati vazut......Pai nu m-am putut abtine, a trebuit sa vi-l arat si voua! Felicitarea este si acum printre crengute si globulete, ca doar vine de la prietenii mei dragi!
Pai inca nu a ajuns..sper ca miercuri ..ca apoi o sa il vad saptamana viitoare ca sunt plecat peste Prutjustme wrote:wow, pai vezi, Sorin, ca pana la urma dorintele se indeplinesc? sa te bucuri de el !
...acum mai lipseste un concert R+, fie el si inregistrat...OMG - sa ii vezi acasa, in 3D...ce mi-ar place!
Frumos, pipes. Sa-l stapanesti sanatos!
Si eu sunt dezamagita ca pe DVD-ul editiei Super Deluxe, video-ul "Pussy" este cenzurat. Pai costa atat de mult editia asta... plus ca acolo e vorba de o integrala video si nu vad sensul pentru care sa il puna cenzurat. E ca si cum nu l-ar fi pus deloc. Pana la urma ei au facut acest clip, deci ar fi trebuit sa si-l asume, sa plateasca amenzi sau ce-or fi trebuind sa plateasca, dar clipul sa apara intreg!
Si eu sunt dezamagita ca pe DVD-ul editiei Super Deluxe, video-ul "Pussy" este cenzurat. Pai costa atat de mult editia asta... plus ca acolo e vorba de o integrala video si nu vad sensul pentru care sa il puna cenzurat. E ca si cum nu l-ar fi pus deloc. Pana la urma ei au facut acest clip, deci ar fi trebuit sa si-l asume, sa plateasca amenzi sau ce-or fi trebuind sa plateasca, dar clipul sa apara intreg!