M-am intalnit astazi cu Cristina care mi-a inmanat consistentul premiu(cred ca are peste 1.5KG) alaturi de o gramada de urari calduroase pentru Craciun si Anul Nou!
Cu ocazia asta mai multumesc inca o data rammstein.ro pentru frumoasa surpriza pe care mi-a facut-o de sarbatori.
I-am promis Cristinei ca o sa fac o poza cu nebunia asta de album si m-am tinut de cuvant:
Merci fain de fotografie Felicitari inca o data si sa te bucuri din plin de el.
Ce bine ca ne-am putut intalni sa ti-l dau! Ar fi fost complicat sa-l pun la posta.
In benzinarii am vazut des discuri cu muzica buna, exact cum ziceai si tu, AC/DC, Metallica, Ozzy etc... sigur, puse langa Gutza, Catalin Crisan sau Romica Puceanu... dar important e ca exista Am un prieten care si-a cumparat de doua ori LIFAD-ul de prin benzinarii. Faza haioasa e ca a doua oara si l-a cumparat fiindca pleca la un drum lung si isi uitase acasa primul disc cumparat
PEnTRU wrote: Am un prieten care si-a cumparat de doua ori LIFAD-ul de prin benzinarii. Faza haioasa e ca a doua oara si l-a cumparat fiindca pleca la un drum lung si isi uitase acasa primul disc cumparat
L-am recuperaaat! L-am recuperaaaaat! Multumeeeeesc mult de tooooot!
(am dat navala la posta, cu fata mea de razboi si...era sosit de pe data de 22 decembrie, numai ca nu-mi fusese adus avizul...dar hai sa il iert inca o data pe tolomacul cela de postas, ca prea sunt bucuroasa acum!).