Mein Land
Moderator: Cristina
Mein Land
eh.. informatia circula, dorinta e prea mare, urechile cer... nu m-am putut abtine! Stiu ca mai sunt persoane ca mine! Nu va ascundeti! Ce parere aveti? Mie imi place : electronic, rapid, nou, o combinatie Rosenrot-LIFAD. Astept emotii, ganduri produse de acesta mica capodopera!
Am spus si la now I'm listening to ce cred despre ea..seamana cu Waidmanns Heil, Zerstoren si un pic Stein Um Stein
iar introul foarte asemanator cu Road To Hell de la Blutengel
http://www.youtube.com/watch?v=Cjtjmalh1RU
iar introul foarte asemanator cu Road To Hell de la Blutengel
http://www.youtube.com/watch?v=Cjtjmalh1RU
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Dupa aproxamativ 50 de ascultari, am ajuns la concluzia ca nici 10 doze de RedBull nu te pot pune in starea pe care ti-o poata crea aceasta piesa ascultata la maxim in casti!
Cata energie poate degaja instrumentalul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geniali, ca intotdeauna... Sper ca videoclipul sa fie pe masura!
Pacat ca nu inteleg nimic (mama ei de germana!)
Cata energie poate degaja instrumentalul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geniali, ca intotdeauna... Sper ca videoclipul sa fie pe masura!
Pacat ca nu inteleg nimic (mama ei de germana!)
- The Chaser
- Oberstleutnant
Se pare ca suntem aproape de lansare, 11 nov, si vad ca mai e o piesa noua www.rammstein.com
Fiecare om are o pasarica, eu am un stol...
deci nu e Sirene (circula pe youtube un demo ce n-a ajuns pe LIFAD)...totusi ma cam sperie faptul ca e melodia Vergiss uns Nicht pe single (MA SPERIE TARE DE TOT)
Nu ma refeream la retragere...ci la colaborarea cu un rapper (fie el si neamt).Preferam inca o colaborare cu Sharleen (care..cat de cat se potriveste cu Rammstein) decat cu un rapper.Mi-e sa nu dezamageasca rau piesa (desi imi doresc din tot sufletul sa ma insel)
Cat despre retragere..stiu ca nu au de gand inca s-o faca (ai spus si tu si e si-o stire pe site ca nici in ruptul capului nu se gandesc ei la asa ceva).
Cat despre retragere..stiu ca nu au de gand inca s-o faca (ai spus si tu si e si-o stire pe site ca nici in ruptul capului nu se gandesc ei la asa ceva).
Raspund si eu aici comentariilor facute de xmike privind Mein Land... Chiar nu vad unde e referirea facuta la romani, tigani etc... Desigur pare un cantec usor nationalist, dar oarecum indreptatit Asta o fi parea oamenilor, sa ramana fiecare in tara lui. Nu vad nicio problema. Nu toti trebuie sa accepte globalizarea. Curentul anti-globalizare e vechi, iar altii au manifestari mult mai radicale privind problema asta.
Iar in ceea ce priveste culorile curelei bass-ului lui Oliver, eu cred ca in loc de tricolorul romanesc mai mult seamana cu asa ceva:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_flag
Iar in ceea ce priveste culorile curelei bass-ului lui Oliver, eu cred ca in loc de tricolorul romanesc mai mult seamana cu asa ceva:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_flag
Eu cand il aud pe Till zicand Mein Land..ma gandesc ca zice despre placile lor de surf )) (ca alea sunt ale lor)
Eniuei...cei mai simpatici din clip sunt , de departe, Paul si Till (doamne ce corp super poate avea Till) (asta o spune cineva straight)
Eniuei...cei mai simpatici din clip sunt , de departe, Paul si Till (doamne ce corp super poate avea Till) (asta o spune cineva straight)