Multumesc, Mihnea22
asta mi se mai intampla si mie..(ultima oara a fost duminica sau luni)..dar nu am patit niciodata faza cu server is not found...deocamdataAVA wrote:Nu stiu daca este foarte important insa eu adesea raman la afisaj ca si cum as fi autentificata si de fapt nu sunt.
Treaba cu "server not found" sau ceva asemanator mi se intampla si mie, chiar frecvent as putea spune. Legat de treaba cu autentificarea.... nu ma pricep la treburi de genu asta, dar banuiala mea e ca lista cu useri online nu se actualizeaza in timp real, ci exista o intarziere, un delay. Cum e cazul la tine, apari online ore in sir fara sa fii?AVA wrote:Nu stiu daca este foarte important insa eu adesea raman la afisaj ca si cum as fi autentificata si de fapt nu sunt. Mai exista o problema. Foarte des mi se intampla sa fiu scoasa de pe site prin pagina "server is not found"...e neplacut pentru ca trebuie sa rescriu, cere mult timp...etc. Nu e foarte important, am sesizat aceste probleme ca sa stiu daca si altii se confrunta cu ele! Multumesc!
Da, acum nu am urmarit daca sunt chiar ore dar destul de mult...se intampla si daca inchid Firefox. Acesta este setat sa ma delogheze de pe toate siturile ...inclusiv mailuri. Raman logata aici doar cu numele pentru ca nu as putea scrie ceva decat daca ma autentific...Asta nu este asa grav doar ca imi este rusine. Mai zice lumea ca stau si ma uit ca bou-n calendar la forum fara sa comunic cu nimeni sau fara sa scriu ceva!Culmea e ca nu se intampla tot timpul.Am observat acest fenomen de vreo doua saptamani. Asta e...dar sa stiti ca fac si altceva .In caz ca ma vedeti non-stop pe aici ,nu inseamna ca si sunt...complicatCum e cazul la tine, apari online ore in sir fara sa fii?
Este grav, ca eu la fel fac si pe messengerCristina wrote:e forum, nu messenger
Domnisoara AVA, ma scuzati ca va intreb lucruri atat de personale, dar dumneavoastra a-ti fost candva barbat si a-ti facut intre timp o schimbare de sex?AVA wrote:ma uit ca bou-n calendar la forum