Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa. Cei de la Universal spuneau acum cateva zile ca nu cunosc programul de lucru al firmelor de curierat in perioada asta. Pana la urma totul se reduce la firma cu care pleaca obiectul. Incearca sa suni inclusiv pe nr de telefon pe care ti le-am trimis si eu pe e-mail. Succes!
Fan Curierul are program normal, inclusiv azi. In mod normal, in 24 de ore trebuia sa fie la tine, asta daca cei de la Universal au dat drumul la comanda in timpul necesar.
Pai cel mai sigur, suna la Universal si intreaba de comanda. Nu are de ce sa dureze atat de mult. In cel mai rau caz, nu or avea pe stoc ce ai comandat. Asta ar fi nasol. Suna si afla.
Fiindca in ultimile zile am vazut ca pe mozzila apare un avertisment de securitate si fiindca m-a intrebat asta si draqdla4 va explic tuturor ce i-am explicat si lui:
"Am folosit un serviciu de inlocuire de fonturi pe site, cu link direct catre googlefonts... In fine, vroiam sa lucru nitel pe fonturi, dar cacatul asta de protectie sau filtru, zi-i cum vrei, de la mozzila, interpreteaza linkul ala ca fiind ceva suspect. Nu e nimic insa, totul e clean, asa ca am revenit la fonturile vechi. Va mai dura putin pana sa dispara total avertismentul ala."
Asadar, nu e virus sau trojan sau nimic... Puteti sa dati linistiti "ignore" la mesajul respectiv.