sporturi
http://www.youtube.com/watch?v=83eVuknB ... r_embedded
Frumos sport, sint mandru ca-l practic.... Nu prea stie d-ra cu tehnica, dar mai are importanta?
Frumos sport, sint mandru ca-l practic.... Nu prea stie d-ra cu tehnica, dar mai are importanta?
WoW! Like it! Foarte tare priveliştea!!!! Mă refer la munţi acoperiţi de zăpadă.PEnTRU wrote:http://www.youtube.com/watch?v=83eVuknB ... r_embedded
Domnişoara ... Mai slăbuţ cu "munţii şi dealurile". Dar vorba ta. Mai contează!?!
Totusi ... sa fim realisti. Nu au demonstrat ca au fost mai buni.
Ci doar mai norocosi.
In Amsterdam au jucat ca o echipa timorata de provincie.
Ulciorul nu merge insa de multe ori la apa.
Astept meciul Olanda - Romania. Sper sa nu ma dezamageasca si sa regret ca am dat banii pe bilet. Daca "galbenii" nostri mai joaca la fel precum niste gaini speriate ce tocmai au iesit din goace direct pe teren ... ma las de sportul asta.
Mai bine dau banii pe niste bilete la muzee de arta, cu tablouri de "Matiz".
Ci doar mai norocosi.
In Amsterdam au jucat ca o echipa timorata de provincie.
Ulciorul nu merge insa de multe ori la apa.
Astept meciul Olanda - Romania. Sper sa nu ma dezamageasca si sa regret ca am dat banii pe bilet. Daca "galbenii" nostri mai joaca la fel precum niste gaini speriate ce tocmai au iesit din goace direct pe teren ... ma las de sportul asta.
Mai bine dau banii pe niste bilete la muzee de arta, cu tablouri de "Matiz".
Steaua Bucharest versus Bus Station...asa a scris un tip in grupul Uefa Champions League de pe facebook (bine..el fiind fan Man. United)
pronostic nu dau fiindca mi se intampla pe dos.Sper sa nu luam gol..atat
pronostic nu dau fiindca mi se intampla pe dos.Sper sa nu luam gol..atat
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"