La multi ani!
1. Stai liniştit că oricum trăiesc mai mult ca tine!Gaby wrote:LA MULTI ANI, FETELOR !!!!!!
2. Cu ocazia zilei internaţionale a Femeii aş vrea să transmit şi eu un sincer şi călduros mesaj .... care începe cu "F" şi se termină cu "U". ( + buchetul de flori aferent, dacă "interesele partidului o cer", deşi eu personal aş opta pentru un ghivechi cu un frumos şi viguros Cactus, că e mai punk-rock aşa. Conform însă unui studiu al cercetătorilor britanici, 90% dintre femei preferă şlagăre de genul - "Minte-mă frumos" (Paraziţii)... şi nu şlagăre de genul hard-rock, punk-rock, industrial ... sau altele asemenea )
PS: În caz că punctul 2 nu este clar, vin cu lămuriri - Nu, nu este vorba de ceva rău! E chiar de bine! Dacă era de rău, urarea se termina cu "yourself"
Scuzati dublu post-ul !
Eram pe prea tanarul si nelinistitul facebook si admiram mesajele de La multi ani pe care fetele si-l urar reciproc . Ciudat nici un baiat nu o postat nimica ,spre rusinea mea nici eu nu am timp sa caut pe google un mesaj frumos.... dar am dat un like la urmatorul post al unei tipe
'' Va doresk la multi any;-)tuturor fetelor si mamelor;-)d-zeu sa va bnekv:-* ''
Am vazut toate prescurtarile posibile in lume , credeam ca le cunosc pe toate insa iar am rams uimit bnekv ) !
Eram pe prea tanarul si nelinistitul facebook si admiram mesajele de La multi ani pe care fetele si-l urar reciproc . Ciudat nici un baiat nu o postat nimica ,spre rusinea mea nici eu nu am timp sa caut pe google un mesaj frumos.... dar am dat un like la urmatorul post al unei tipe
'' Va doresk la multi any;-)tuturor fetelor si mamelor;-)d-zeu sa va bnekv:-* ''
Am vazut toate prescurtarile posibile in lume , credeam ca le cunosc pe toate insa iar am rams uimit bnekv ) !
Live long , live happy and be free !
Dacă e de bine, atunci e bine Pe principiul lui Hagi - "să fie bine ca să nu fie rău". Fiindcă, nu-i aşa, şi “omul este o ființă umană” (tot de la Hagi citire!). Cu toate că eu personal nu prea mă consider ca făcând parte din specia umană, dar asta este deja altă discuţie.
Cât despre urare, să fie primită!
Cât despre urare, să fie primită!