Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa , tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui si nu numai!
La multi ani, dragii mei prieteni si fratiori intru R+!
Va doresc tot ce pote fi mai bun pentru noul an. Sper ca 2011 sa ne aduca mai multe sperante de bine.
Si nu pot trece in 2011 fara sa va spun ca va iubesc si ca sper la o reintalnire forumistica cat mai curand.
Sunt primul trezit si singurul fara dureri de cap? Poate de la prea mult somn dar va spun ca e fain sa treci noaptea dintre ani dormind si cu Pussy fix la ora 12.00 in casti
La Multiu Ani, Cristina!!..sa ai parte de sanatate, fericire si de tot ce e mai bun pe lume..si sa stii ca te respectam enorm pe tine si PeNtru pentru tot efortul depus la acest forum si ati format cea mai frumoasa comunitate forumistica din Romania
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
La multi ani Cristina! Sanatate si toate cele bune! Referitor la ceea ce a scris Sylar mai sus, ma refer la partea a doua, nu exagereza deloc, are perfecta dreptate!