Am deschis acest topic pentru interviuri pe care le gasim prin alte locuri si de care vrem sa povestim
Incep eu cu http://www.youtube.com/watch?v=ngz5ESlUg58& , de la 3:30 in colo. Uitati-va la Richard cum pur si simplu nu are stare
Un interviu chiar interesant, cu Richard. Nu obisnuiesc sa citesc interviurile lor, dar acesta m-a facut curioasa pentru ca a fost dat unei publicatii mai aparte, si anume Seattle Gay News.
Daca nu aveti rabdare sa il parcurgeti, va pun doua idei ale lui Richard care mie mi-au ramas in minte
To stay together in a band for almost 16 years now, it is the most difficult thing ever. For a man and a woman to stay together is a hard thing in itself, but you have sexuality. In a band, with six males, you don't have sex as an, um, "compensation" for fights or whatever.
And I think, after all those years, coming back, I realized that Rammstein is like an old wine - the older it gets, the better it gets.
Ce dulce e Paul.... Cand rade! Cand nu rade nu-mi place. Dar cand rade... iar la final, cand isi mangaie parul si clipeste strengar e mortal!
Si Kruspe.... parca pot urmari ce vorbesc ei acolo despre "Rrrrrrrrramstein riff", cum spune Paul... Ma uit la ei intr-una si ma intreb cand o sa-i revedem. In carne si oase. Mi-e tare dor de ei....