Top 3 piese Rammstein care nu ne plac!
Moderator: Cristina
Top 3 piese Rammstein care nu ne plac!
Cum nu am mai primit de mult ocare, cred ca simt acum nevoia unor castane aruncate asa spre mine cu dispret, de intreg forumul . Propun un top al pieselor care nu ne plac in mod deosebit. Cred ca fiecare dintre noi are melodii Rammstein , pe care nu simte nevoia sa le asculte foarte des.Nu cred ca ar trebui sa fie un subiect tabu! Dimpotriva, discutand, poate aceste piese ajung sa ne placa! Incep eu!
1-Stripped;
2-Liebe Ist Fur Alle Da (piesa);
3-Du hast;
1-Stripped;
2-Liebe Ist Fur Alle Da (piesa);
3-Du hast;
Eifersucht, Roter Sand, Das alte Leid. Nu le pun in ordine ca nu am idee. Nici mie nu imi place la nebunie Du hast, dar fara Du hast Rammstein nu ar fi la fel si pana la urma nici concertele nu ar fi la fel. Si de fapt este destul de buna de dat din cap, iar la concert, cum am mai zis, este nelipsita. Precum Ich will, a fost compusa, cred eu, special pentru o discutie cu publicul, iar daca nu, ca in reclama cu Timbark, lasa ca i-am gasit noi alte intrebuintari
- rocky_stein
- Oberstleutnant
Chiar nu'mi imaginez cum e posibil sa nu va placa Mutter..
Topul de mai jos nu e cu piese care nu'mi plac, ci cu singurele care nu m'au impresionat, 2 dintre ele chiar ma cam irita:
- Amerika
- Te quiero puta
- Moskau
@everyone: e interesant topicul (apropo de cat suntem de diferiti d.p.d.v. al preferintelor); ati enumerat multe piese care mi se par foarte OK, sau chiar imi plac: Mutter, Du hast, Stirb Nicht Vor Mir, Dalai Lama, Eifersucht, Zwitter, Roter Sand, etc. etc. daca stau sa ma uit cu atentie, toate mi se par faine
Topul de mai jos nu e cu piese care nu'mi plac, ci cu singurele care nu m'au impresionat, 2 dintre ele chiar ma cam irita:
- Amerika
- Te quiero puta
- Moskau
@everyone: e interesant topicul (apropo de cat suntem de diferiti d.p.d.v. al preferintelor); ati enumerat multe piese care mi se par foarte OK, sau chiar imi plac: Mutter, Du hast, Stirb Nicht Vor Mir, Dalai Lama, Eifersucht, Zwitter, Roter Sand, etc. etc. daca stau sa ma uit cu atentie, toate mi se par faine
Sechs Herzen die brennen.
R+ fur immer.
R+ fur immer.
Si cat imi place mie "Te quiero puta"...pe bune...de versuri nu mai zic...Vamos vamos mi amor/Me gusta mucho tu sabor/No no no no tu corazón/Mucho mucho tu limón Dame de tu fruta/Vamos mi amor/Te quiero puta..."ioi!Assasimon wrote: Topul de mai jos nu e cu piese care nu'mi plac, ci cu singurele care nu m'au impresionat, 2 dintre ele chiar ma cam irita:
- Amerika
- Te quiero puta
- Moskau
@everyone: e interesant topicul (apropo de cat suntem de diferiti d.p.d.v. al preferintelor);
Of, mai Amon...daca sunt cateva piese ,foarte putine de altfel care nu ni se par cine stie ce, nu inseamna ca nu ne place Rammstein. Tie iti plac toate? In egala masura?..Stiu ca te enerveaza ideea de top dar sincer pe mine ma intereseaza de ceva vreme gusturile colegilor de pe forum...In legatura cu castanele, cand ne-om intalni toti, tu te ascunzi intr-o tufa si ne pocnesti pe rand...sau te pomenesti ca ambele pungi ma vizeaza pe mine?Amon wrote:eu ma abtin de la absolut orice comentariu in acest post. Totusi va anunt ca am strans deja doua pungi de castane )