Username-ul
Da, asta in conditiile in care m-as apuca si eu pe aici sa fac "Critica ratiunii pure". Si sa vezi domnule ce lupte seculare in vorbe, in idei si in principii. Unii am fii Feti cu stea in frunte si altii niste Zmei, iar voi dragelor ati fii Ilene Cosanzene, Albe ca Zapada, Iele sau chiar Rapunzel ;)
Manche führen, manche folgen
-
- Obergefreiter
Sursa de inspiratie a nickname-ului meu ramane un mister!
Tin totusi sa precizez ca pe un anumit site, nick-ul meu este simplu "Heinrich". Doar ca nu imi premiteam sa-mi pun "Herr" in fata pentru simplul fapt ca acei oameni care discuta acolo au cu 12 clase peste mine. Ulterior, cand mi-am facut nick-uri pe alte forumuri sau site-uri mi-am adaugat si prefixul "Herr", care are doar un rol estetic. Asa ca din respect pentru domnii de pe acel site nu am mai pus cuvantul in fata numelui.
Vreau sa fie inteles faptul ca nu va consider pe voi inferiori fata de mine, numindu-ma "Domnul", Doamne Fereste, doar ca-mi place cum suna! Sunt un om din popor, care isi place sa-si spuna "Herr Heinrich".
Daca va simtiti lezati, spuneti-mi doar "Heinrich"!
Danke!
Tin totusi sa precizez ca pe un anumit site, nick-ul meu este simplu "Heinrich". Doar ca nu imi premiteam sa-mi pun "Herr" in fata pentru simplul fapt ca acei oameni care discuta acolo au cu 12 clase peste mine. Ulterior, cand mi-am facut nick-uri pe alte forumuri sau site-uri mi-am adaugat si prefixul "Herr", care are doar un rol estetic. Asa ca din respect pentru domnii de pe acel site nu am mai pus cuvantul in fata numelui.
Vreau sa fie inteles faptul ca nu va consider pe voi inferiori fata de mine, numindu-ma "Domnul", Doamne Fereste, doar ca-mi place cum suna! Sunt un om din popor, care isi place sa-si spuna "Herr Heinrich".
Danke!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea!
Stai linistit, nu e nimeni lezat Mai avem pe aici si un HerrMess.Herr Heinrich wrote: Vreau sa fie inteles faptul ca nu va consider pe voi inferiori fata de mine, numindu-ma "Domnul", Doamne Fereste, doar ca-mi place cum suna! Sunt un om din popor, care isi place sa-si spuna "Herr Heinrich".
Danke!
@ Rapunzel draga, iti multumesc ca m-ai facut atent. Daca nu spuneai nimic, nici nu ma uitam la el, ca imi merge foarte greu netul si stau cate juma de ora sa-mi incalce un filmulet pe youtube.Rapunzel wrote: Aoleeeeeoo! Numai sa nu vada Shilo clipul asta ca iar o luam de la capat
Despre filmulet, ce sa mai spun ! Vedeti ca nu sunt nebun ? Nu sunt singurul care-a realizat ce se-ntampla. Noroc ca m-am trezit la timp. Ca n-am 3 vieti ca-n joc sa le pierd pe salvat printese!
Vedeti de ce nu sunt eu un "cavaler" ?
Prefer sa fiu un badaran. Un necioplit. Un capcaun. Un monstru, Un ogre. Un Shrek! Un rău!
IA STATI PUTIN!!!
SHREK A TERMINAT PRIN A SE CĂSĂTORI TOT CU O PRINȚESĂ !!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Chiar nu mai am nici o șansă??
Please!
Help?
PS: @ draqdla4 Esti un geniu prietene! Ce incerc eu sa explic in 1000 de cuvinte, tu reusesti printr-un simplu link.
Last edited by Shilo on Wed Jul 14, 2010 2:43 am, edited 1 time in total.
"Herr Heinrich" a spus
Shilo! de ce te tot vaieti tu atat? eu tot nu inteleg!...
Oare PEnTRU s-a simtit lezat sau mandru cand i-am spus Herr Boss?Vreau sa fie inteles faptul ca nu va consider pe voi inferiori fata de mine, numindu-ma "Domnul", Doamne Fereste, doar ca-mi place cum suna! Sunt un om din popor, care isi place sa-si spuna "Herr Heinrich".
Shilo! de ce te tot vaieti tu atat? eu tot nu inteleg!...
Last edited by AVA on Wed Jul 14, 2010 8:37 am, edited 1 time in total.
Fiindca stii cum se spune:
De ce ti-e frica, de-aia nu scapi!
PS: Ca sa scap cred ca ar trebui sa-mi schimb nickname-ul. Imi voi spune
HERRacLESS.
Unde ac= a (apartment) + c (car)
De ce ti-e frica, de-aia nu scapi!
PS: Ca sa scap cred ca ar trebui sa-mi schimb nickname-ul. Imi voi spune
HERRacLESS.
Unde ac= a (apartment) + c (car)
Last edited by Shilo on Wed Jul 14, 2010 6:16 pm, edited 1 time in total.
- Cri5tihp93
- Stabsgefreiter
Se poate schimba nickul? ....ca m-am complicat prea tare cand in loc de S am pus 5(oare de ce?) si am adaugat un hp(care vine de la harry potter porecla mea de la inceputurile pubertatii)
Du riechst so gut
du riechst so gut
ich geh dir hinterher
du riechst so gut
ich finde dich
- so gut
ich steig dir nach
du riechst so gut
gleich hab ich dich
Jetzt hab ich dich
du riechst so gut
ich geh dir hinterher