nu va explic pentru ca nu sunt sigura ca am inteles eu bine...eventual daca mai citesc de doua ori. Asa e el, foarte greu de citit...dar cu iarba nu cred ca e prieten!
Din cum s-a caracterizat Shiloh, el nu poate tine decat si cu Olanda si cu Spania. Sau cu niciuna din ele. Lupta necrutatoare a contradictiilor este harul oricarui om lucid.
Eu propun sa-l prindem, il legam bine, il chinuim putin amenintandu-l ca-i furam salopeta si poate ne explica el...Surprinzator ar fi sa ne spuna ca ma iubeste pe mine de nu mai poate si ca el de fapt tine cu Spania! HA! HA! HA!....Ciupacabraaaaa bau! ...cred ca asta vroia sa spuna!
Serios vorbind, Cristina, ai dreptate! si cu Rammstein e la fel...ii adora dar si critica ,in limita bunului simt , normal!
Mai, eu il inteleg pe Shilo! Pe bune! Ca si eu am doua personalitati contradictorii (sa fie de la zodia Pestilor?...), care se manifesta in acelasi timp
Shilo, my friend, cred ca'ti place dezbaterea (pompeaza la ego):
firea complexa-antagonica-neelucidata a lui Shilo, "weed smoker cu dubla personalitate"
(no insult intended )
nu-l mai intaratati! ca ne mai da de-o filosofie de nu mai stim pe unde sa ne ascundem...si eu nu ma mai bag sa explic...sau cred ca e mai interesant sa incerc...
Last edited by AVA on Sun Jul 11, 2010 9:40 pm, edited 1 time in total.