Tricouri rammstein.ro
PEnTRU wrote: Sa apuce sa doarma nitel si cei care vor participa la "after The Big 4 night"
Salut!
E posibil ca cei in cauza sa doarma in locul unde au asistat la '' The Big 4''? in sensul ca vreau foarte foarte mult sa prind loc cat mai in fata dar sa ma intalnesc si cu voi! Accesul parca se face la 12, deci o sa fie un pic dificil
Este ok daca imi fac prima varianta de tricou? sau s-a stabilit una dintre ele si eu nu am observat?
Best wishes, Mihai
Haideti mai ca suntem rockeri. Trebuie sa fim duri sau macar sa parem duri Ok , atat eu cat si ceilalti care ramanem acasa cu siguranta intram in depresie insa pana la urma suntem oameni maturi care trebuie sa accepte situatia(vorbeste AVA care, plange, tipa, care in curand incepe spartul farfuriilor si a paharelor...) dar. Lasand gluma la o parte, va rog insistent sa traiti la maximum acest moment, sa va distrati ,sa va bucurati...nu uitati ca o faceti si pentru noi. Si sa o faceti ca la carte cu bere, cu zambete ,cu tachinari...asa cum ne-am obisnuit toti aici. Bucuria voastra este si a noastra...v-o spun din tot sufletul.
Stiti ce va rog si eu, Cristina si PEnTRU ? sa lasati tiparele pentru tricouri aici pe forum,pentru ca noi ,timisorenii ducem lipsa de imprimerii de calitate. Eu inca sper sa-mi fac, sa gasesc macar un site care imi face pe girlie...chiar daca nu vin la concert vreau aceste tricouri si imi trebuiesc aceste tipare . Am copiat poza lor in calculator dar stiti cum e...daca se poate...multumesc.