Daca aveti propuneri legate de modul in care este (sau ar trebui) structurat forumul, cu acordul adminului ar trebui puse aici.
(Daca nu, rog pe PENtRU sa stearga topicul).
Asa ca eu voi incepe:
Nu vrea nimeni sa fie moderator pe vreun topic? cred ca e destul de greu pentru Cristina si PENtRU sa aiba numai ei grija de prostiile care le spunem si unde le spunem. Desigur Moderatorii ar trebui acceptati si de admin si webmaster.
Scuze, dar nu sunt de acord. Un lucru care imi place la acest forum este ca pot tine pasul cu el, pot citi fiecare mesaj fara sa raman in urma. Momentan nu cred ca este nevoie de alti moderatori, Cristina si PEnTRU se descurca. Mai tarziu cand o sa fim 1000 utilizatori, mai vedem atunci
sincer nu prea cred...si in plus chiar daca va fi folositor meritele se duc tot Cristinei pentru ca ea a pus la descrierea topicului "rammstein.ro - forumul (editia 2.0)" "..., propuneri, observatii, ..."
Legat de moderatori... 5 ani de zile n-a fost nevoie. Cred ca va mai trece ceva timp pana cand va fi nevoie de moderatori "civili", mai ales ca aici lumea e mult mai blajina decat pe multe alte forumuri, exista bun-simt, autocenzura.. E drept ca odata la 6 luni mai scapa cate unu de sub control, dar nimic de speriat.
Insa topicul e bun, chiar ma gandeam zilele astea la o propunere care ma roade de mult...