Eu mÄ aČteptam ca un astfel de forum sÄ fie mereu "pe trÄgaci" ĂŽn privinČa unor asemenea evenimente (cÄ doar e plin de fani Rammstein, nu?). VÄd cÄ lumea doar scrie despre experienČele din post-concerte Či..cam atât

Moderator: Cristina
Da, evident cÄ Ĺtiam, iar faptul cÄ e sold out peste tot ĂŽn primele ore nu e nimic neobiĹnuit ĂŽn turneele lor.Bachus wrote:ČtiaČi cÄ s-au afiČat de ceva timp datele pentru turneul din 2023? Sau cÄ azi s-a dat drumul la vânzarea biletelor Či e sold out la majoritatea locurilor bune din primele 2 ore?
Eu mÄ aČteptam ca un astfel de forum sÄ fie mereu "pe trÄgaci" ĂŽn privinČa unor asemenea evenimente (cÄ doar e plin de fani Rammstein, nu?). VÄd cÄ lumea doar scrie despre experienČele din post-concerte Či..cam atât
Mare pÄcat cÄ nu aČi luat la Feuerzone.... e o ocazie rarisimÄ ĂŽn viaČÄ sÄ poČi auzi/VEDEA/SIMČI FLÄCARILE la un concert Rammstein din faČa scenei.Bachus wrote:Ce loc ai prins la Budapesta? Eu puteam lua Či feuerzone,dar e primul concert pentru mine Či am zis cÄ un standing ar fi mai "safe", din moment ce vin cu cineva care e mai puČin "obiČnuitÄ" cu flÄcÄrile Či 300.000W, iar eu vreau sÄ ne bucurÄm de acest moment ĂŽmpreunÄ đ