Cristina, eu gasesc acel efect de autotune chiar misto, si da un efect placut vocii lui Till. Se vede (aude) clar ca e folosit doar de dragul efectului si nu pentru a corecta ceva in voce.
Parere personala: Zeit, ca si album, este mult peste anteriorul.
Ca piese, imi plac toate fara exceptie, dar am ceva in plus pentru single-uri si pentru Adieu.
Scriu asta ascultand ANGST
ZEIT - albumul nr. 8
Moderator: Cristina
Asa este, si eu ma tavalesc de ras cand il aud ce debiteaza...Freezerator wrote:Auto-tune-ul de pe LĎgen mi se pare justificat, tinand cont ca Till minte pe strofe ca un porc In industria rock/metal, auto-tune-ul e considerat o diluare a calitatilor vocale si daca este folosit de astfel de trupe, atunci e folosit doar in scopuri artistice, de a transmite un mesaj - de pilda, faptul ca Till minte ca un porc pe versurile piesei in cauza - si nu de a masca inabilitatile unui vocalist.
Da, normal cÄ efectul e folosit ca efect Či nu ca altceva, dar tot nu ĂŽmi place cum sunÄ cu el, chiar dacÄ scopul a fost artistic. Piesa ar fi fost senzaČionalÄ fÄrÄ efectul Äla, aČa e doar foarte bunÄRed9 wrote:Cristina, eu gasesc acel efect de autotune chiar misto, si da un efect placut vocii lui Till. Se vede (aude) clar ca e folosit doar de dragul efectului si nu pentru a corecta ceva in voce.
Parere personala: Zeit, ca si album, este mult peste anteriorul.
Ca piese, imi plac toate fara exceptie, dar am ceva in plus pentru single-uri si pentru Adieu.
Scriu asta ascultand ANGST
De acord Či cu a doua opinie, doar cÄ nu aČ spune "mult peste", ci doar peste, pentru cÄ sunt vreo 7 acolo care ĂŽmi plac mult, iar aici vreo 9-10
-
- Stabsgefreiter
-
- Stabsgefreiter
Intr-adevar, albumul fara titlu era de vanzare la Carturesti in orasul meu la circa o saptamana dupa data oficiala de lansare. La Zeit a durat cam o luna pana ce a fost disponibil pe Carturesti. Am dat comanda online pentru ca fizic nu se afla in Carturestiul de la mine in oras. Nu inteleg de ce a durat atat.Andrei98 wrote:Observ ca albumul nou nu a mai fost adus pe la noi ca si precedentul. Pe ala am reusit sa-l iau dintre primele venite in tara de la Carturesti dar Zeit se pare ca nu si-a facut aparitia.
Last edited by Freezerator on Wed Jun 01, 2022 3:56 pm, edited 1 time in total.
-
- Stabsgefreiter
Voua nu vi se pare ciudat ca piesa Zeit e a doua piesa de pe album? Mie imi strica un pic flow-ul sa ascult o balada dupa Armee der Tristen. Si dupa Zeit urmeaza Schwarz care e si ea un soi de balada atunci cand tragi linie. Nu ar fi fost mai bine sa puna Giftig imediat dupa Armee der Tristen si-apoi sa vina Zeit, Schwarz, Zick-Zack, OK si-asa mai departe?
L-am luat si eu acum cateva zile tot de la ei, cand am ajuns la librarie aveau pe stoc destule bucati din versiunile pe vinil, CD-ul simplu si editia speciala.Freezerator wrote:Intr-adevar, albumul fara titlu era de vanzare la Carturesti in orasul meu la circa o saptamana dupa data oficiala de lansare. La Zeit a durat cam o luna pana ce a fost disponibil pe Carturesti. Am dat comanda online pentru ca fizic nu se afla in Carturestiul de la mine in oras. Nu inteleg de ce a durat atat.
Dupa parerea mea Zeit nu este o balada in adevaratul sens al cuvantului, Meine Tranen mi se pare singura balada adevarata de pe album.Freezerator wrote:Voua nu vi se pare ciudat ca piesa Zeit e a doua piesa de pe album? Mie imi strica un pic flow-ul sa ascult o balada dupa Armee der Tristen. Si dupa Zeit urmeaza Schwarz care e si ea un soi de balada atunci cand tragi linie. Nu ar fi fost mai bine sa puna Giftig imediat dupa Armee der Tristen si-apoi sa vina Zeit, Schwarz, Zick-Zack, OK si-asa mai departe?