Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Red9 Stabsgefreiter

Data inscrierii: 17/Sep/2009 Mesaje: 52
|
Trimis: Sam Mai 07, 2022 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cristina, eu gasesc acel efect de autotune chiar misto, si da un efect placut vocii lui Till. Se vede (aude) clar ca e folosit doar de dragul efectului si nu pentru a corecta ceva in voce.
Parere personala: Zeit, ca si album, este mult peste anteriorul.
Ca piese, imi plac toate fara exceptie, dar am ceva in plus pentru single-uri si pentru Adieu.
Scriu asta ascultand ANGST  |
|
Sus |
|
 |
Red9 Stabsgefreiter

Data inscrierii: 17/Sep/2009 Mesaje: 52
|
Trimis: Sam Mai 07, 2022 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Freezerator a scris: | Auto-tune-ul de pe Lϋgen mi se pare justificat, tinand cont ca Till minte pe strofe ca un porc In industria rock/metal, auto-tune-ul e considerat o diluare a calitatilor vocale si daca este folosit de astfel de trupe, atunci e folosit doar in scopuri artistice, de a transmite un mesaj - de pilda, faptul ca Till minte ca un porc pe versurile piesei in cauza - si nu de a masca inabilitatile unui vocalist. |
Asa este, si eu ma tavalesc de ras cand il aud ce debiteaza...  |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 4047 Locatie: Brasov
|
Trimis: Dum Mai 15, 2022 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Red9 a scris: | Cristina, eu gasesc acel efect de autotune chiar misto, si da un efect placut vocii lui Till. Se vede (aude) clar ca e folosit doar de dragul efectului si nu pentru a corecta ceva in voce.
Parere personala: Zeit, ca si album, este mult peste anteriorul.
Ca piese, imi plac toate fara exceptie, dar am ceva in plus pentru single-uri si pentru Adieu.
Scriu asta ascultand ANGST  |
Da, normal că efectul e folosit ca efect și nu ca altceva, dar tot nu îmi place cum sună cu el, chiar dacă scopul a fost artistic. Piesa ar fi fost senzațională fără efectul ăla, așa e doar foarte bună
De acord și cu a doua opinie, doar că nu aș spune "mult peste", ci doar peste, pentru că sunt vreo 7 acolo care îmi plac mult, iar aici vreo 9-10  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Freezerator Stabsgefreiter

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 113
|
Trimis: Dum Mai 29, 2022 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cati dintre voi v-ati cumparat albumul? Al meu ajunge martea asta, pe 31 mai. Am luat versiunea CD + book, aia la 120 de lei. Banuiesc ca are mai multe poze decat versiunea standard, nu? |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 4047 Locatie: Brasov
|
Trimis: Dum Mai 29, 2022 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am cumparat ca tine, versiunea Special Edition, însă exemplarul meu este încă la Tudor Bran, împreună cu care am făcut comanda, deci mai durează puţin să ajungă la mine
Da, versiunea Special Edition are o carte de 56 de pagini, faţă de cea standard, de 20 de pagini. _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Andrei98 Obergefreiter

Data inscrierii: 23/Mai/2019 Mesaje: 37 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 30, 2022 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Observ ca albumul nou nu a mai fost adus pe la noi ca si precedentul. Pe ala am reusit sa-l iau dintre primele venite in tara de la Carturesti dar Zeit se pare ca nu si-a facut aparitia. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Iun 01, 2022 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andrei98 a scris: | Observ ca albumul nou nu a mai fost adus pe la noi ca si precedentul. Pe ala am reusit sa-l iau dintre primele venite in tara de la Carturesti dar Zeit se pare ca nu si-a facut aparitia. |
Intr-adevar, albumul fara titlu era de vanzare la Carturesti in orasul meu la circa o saptamana dupa data oficiala de lansare. La Zeit a durat cam o luna pana ce a fost disponibil pe Carturesti. Am dat comanda online pentru ca fizic nu se afla in Carturestiul de la mine in oras. Nu inteleg de ce a durat atat.
Ultima modificare efectuata de catre Freezerator la Mie Iun 01, 2022 3:56 pm, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Iun 01, 2022 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Voua nu vi se pare ciudat ca piesa Zeit e a doua piesa de pe album? Mie imi strica un pic flow-ul sa ascult o balada dupa Armee der Tristen. Si dupa Zeit urmeaza Schwarz care e si ea un soi de balada atunci cand tragi linie. Nu ar fi fost mai bine sa puna Giftig imediat dupa Armee der Tristen si-apoi sa vina Zeit, Schwarz, Zick-Zack, OK si-asa mai departe? |
|
Sus |
|
 |
Andrei98 Obergefreiter

Data inscrierii: 23/Mai/2019 Mesaje: 37 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 06, 2022 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Freezerator a scris: | Intr-adevar, albumul fara titlu era de vanzare la Carturesti in orasul meu la circa o saptamana dupa data oficiala de lansare. La Zeit a durat cam o luna pana ce a fost disponibil pe Carturesti. Am dat comanda online pentru ca fizic nu se afla in Carturestiul de la mine in oras. Nu inteleg de ce a durat atat. |
L-am luat si eu acum cateva zile tot de la ei, cand am ajuns la librarie aveau pe stoc destule bucati din versiunile pe vinil, CD-ul simplu si editia speciala.
Freezerator a scris: | Voua nu vi se pare ciudat ca piesa Zeit e a doua piesa de pe album? Mie imi strica un pic flow-ul sa ascult o balada dupa Armee der Tristen. Si dupa Zeit urmeaza Schwarz care e si ea un soi de balada atunci cand tragi linie. Nu ar fi fost mai bine sa puna Giftig imediat dupa Armee der Tristen si-apoi sa vina Zeit, Schwarz, Zick-Zack, OK si-asa mai departe? |
Dupa parerea mea Zeit nu este o balada in adevaratul sens al cuvantului, Meine Tranen mi se pare singura balada adevarata de pe album. |
|
Sus |
|
 |
|