S-au intamplat multe de cand nu ne-am mai "auzit". Avem "pe vine" nou album, dar pana atunci asteptam primul extras pe single.
Moderator: Cristina
Din ce-am inteles din niste surse cvasi-sigure, prin Adieu trupa nu-si ia adio de la fani. Am impresia ca versurile sunt despre niste persoane care-si iau ramas bun de la o persoana muribunda. Eu cred ca plasarea piesei Adieu la urma e o chestie de marketing; multe trupe au mai facut asta: Scorpions [The Best Is Yet To Come], Judas Priest [Beginning of the End sau Never Forget]...Red9 wrote:Eu ascult pe YouTube Music.
Pana acum, din ce am auzit, pe scurt, este mult mai bun decat albumul anterior...
Si sper ca Adieu sa nu fie "adieu" pe bune si sa mai vedem macar un album.
Da, ĂŽntre timp am studiat problema Ĺi am realizat cÄ se minte la greu acolo Ĺi cÄ Ästa a fost scopul. Doar cÄ piesa ar fi fost mult mai fainÄ fÄrÄ, aĹa simt.Freezerator wrote:Auto-tune-ul de pe LĎgen mi se pare justificat, tinand cont ca Till minte pe strofe ca un porcIn industria rock/metal, auto-tune-ul e considerat o diluare a calitatilor vocale si daca este folosit de astfel de trupe, atunci e folosit doar in scopuri artistice, de a transmite un mesaj - de pilda, faptul ca Till minte ca un porc pe versurile piesei in cauza - si nu de a masca inabilitatile unui vocalist. Ma intreb, insa, ce cauta auto-tune-ul pe piesa Giftig [spre final]; acolo chiar nu-i gasesc rostul.
Da, exact aste e Dicke Titten, o Te Quiero Puta.Freezerator wrote: Dupa 4 ascultari sunt impresionat placut de piesa Dicke Titten, e glumitza albumului, asa cum au fost si Auslaender, Pussy, Te Quiero Puta, Amerika la vremurile lor.
Mie ĂŽntregul album ĂŽmi aduce a ei ĂŽn primul rând, din diverse piese. Dar da, Ĺi eva din Oomph! sau Eisbrecher. Bine cÄ e Neue Deutsche Harte...Freezerator wrote: Giftig, Angst si OK imi aduc aminte de Megaherz/Eisbrecher si cred ca de asta nu ma impresioneaza foarte mult la ora actuala. OK pare inspirata din Exzess Express sau Zwischen Uns de la Eisbrecher.