Da, este foarte amuzant Či fain jucat. Vorba lui PEnTRU, e ca un scurt metraj
De "Knebel" ce pÄrere aveČi? Videoclipul m-a Čocat la primele vizionÄri, iar apoi am ĂŽncercat sÄ gÄsesc rÄspunsuri ĂŽn spatele tuturor simbolurilor. Decorurile Či costumele ĂŽmi plac mult, la fel Či prestaČia de mare actor a lui Till.
Cert e cÄ trio-ul Till, Peter Či Zoran Bihac nu e unul normal absolut deloc
Abia aČtept sÄ vÄd ce le poate pielea live, din moment ce e interzis accesul sub 18 ani
Sunt sÄli de 3000-5000 de persoane, de-asta a Či fost sold-out atât de repede. Eu voi merge ĂŽn 8 februarie la Viena.
Despre noul album ce pÄrere aveČi? Mi se pare unul foarte bun Či foarte variat stilistic Či chiar dacÄ "Skills in Pills" ĂŽmi place mult, pentru cÄ acolo ĂŽmi plac toate piesele cap-coadÄ, sunt câteva care ĂŽmi plac foarte mult Či aici: "Knebel", "Steh auf" Či "Allesfresser" ĂŽmi plac foarte, foarte mult, apoi "Ich weiss es nicht", "Blut", Wer weiss das schon" Či "Platz eins", dar nu ĂŽmi displac nici tango-ul, cu tot cu varianta Pain Či nici "Schlaf ein".
RemarcabilÄ vocea lui Till pe acest album, se vede cÄ a avut loc sÄ se desfÄČoare pe mai multe nivele. Nu mai vorbim de versuri, care sunt o nebunie, ca de obicei...
De Peter nu pot sÄ spun decât cÄ este genial! Muzica este compusÄ Či produsÄ de el Či toate instrumentele sunt ĂŽnregistrate tot de el.