TURNEU 2019 ...
Moderator: Cristina
- Rapunzel.2
- Obergefreiter
Mie imi plac cei din public care striga: Kiss, kiss!! Un fel de "Sa se pupe mirii!" de al nostru. Imi place ca sunt la fel de teazniti ca acum 10, 20 de ani!
Am o singura nemultumire legata de turneul asta (in afara de faptul ca inca nu am bilet!!!!): nu imi prea place cu ce piesa au decis sa inceapa showul... nicicum nu imi pusca bine. Si nu prea inteleg decizia lor. Speram sa prind un Ramm4 si eu cu urechile mele... Deutschland ar fi ideala pentru un inceput glorios. Oare sunt sanse sa aleaga o alta piesa pe parcurs?
Am o singura nemultumire legata de turneul asta (in afara de faptul ca inca nu am bilet!!!!): nu imi prea place cu ce piesa au decis sa inceapa showul... nicicum nu imi pusca bine. Si nu prea inteleg decizia lor. Speram sa prind un Ramm4 si eu cu urechile mele... Deutschland ar fi ideala pentru un inceput glorios. Oare sunt sanse sa aleaga o alta piesa pe parcurs?
Rapunzel, Či eu am exact aceeaČi nemulČumire, dar pânÄ la urmÄ, live nu e chiar aČa de rÄu, deČi aČteptam Či eu un Deutschland glorios ĂŽn deschidere.
Exact, ĂŽmi place maxim acel "kiss, kiss!!!", sÄ se pupe mirii, bÄieČii, whatever, Liebe ist fĂźr alle da!!!
Se vede cÄ se simte minunat Till, bagÄ o bericÄ la Barcelona ĂŽn miezul concertului:
https://www.youtube.com/watch?v=c9YrhCd ... HfyztKNTcw
Exact, ĂŽmi place maxim acel "kiss, kiss!!!", sÄ se pupe mirii, bÄieČii, whatever, Liebe ist fĂźr alle da!!!
Se vede cÄ se simte minunat Till, bagÄ o bericÄ la Barcelona ĂŽn miezul concertului:
https://www.youtube.com/watch?v=c9YrhCd ... HfyztKNTcw
La noi nu cred ca ar avea nici un stadion adecvat unde sa se desfasoare, National Arena care nici autorizatie ISU nu avea are acel acoperis dintr-un material dubios predispus la incendii, stadionul din Cluj nu stiu daca e suficient de mare si cam asta e...Cristina wrote:Exact, super funny si faini!
https://www.facebook.com/RammsteinBelgi ... 812928277/
Iata si convoiul impresionant de vreo 62 de camioane, ca sÄ nu ne mai mirÄm de ce nu ar putea veni Či la noi ĂŽn turneul Ästa, de stadioane mari. Pentru cÄ nu ar avea pe unde sÄ vinÄ cu ele...
https://www.facebook.com/danny.uhlmann. ... 8432560874
Eu nu as fi pus niciodata Deutschland ca deschidere
Mai degraba Radio (ador enorm de mult la Radio acel moment de Kraftwerk al lor)
Eu sunt dezamagit ca nu au bagat Spieluhr inapoi in setlist
Si in loc de Pussy as fi bagat un Haifisch sau Los
In schimb ador enorm noile efecte la piesa Rammstein
Mai degraba Radio (ador enorm de mult la Radio acel moment de Kraftwerk al lor)
Eu sunt dezamagit ca nu au bagat Spieluhr inapoi in setlist
Si in loc de Pussy as fi bagat un Haifisch sau Los
In schimb ador enorm noile efecte la piesa Rammstein
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
- Rapunzel.2
- Obergefreiter
Dat fiind faptul ca disperarea mea incepe sa atinga cote ingrijoratoare, iau in calcul si varianta unui bilet VIP in loc de 2 standard pt Viena.
Pe langa factorul financiar ma intreb care ar fi atmosfera in zona respectiva? Are careva idee?
Singura mea experienta cu sectorul VIP a fost la Guns'n'Roses la Bucuresti, unde am avut o invitatie, si nu am fost prea incantata de moleseala si apatia din tribuna... Am simtit clar diferenta dintre cei de la zona respectiva si fanii de pe peluza (acolo era distractia), mai mai ca imi venea sa sar gardul la ei
Pe langa factorul financiar ma intreb care ar fi atmosfera in zona respectiva? Are careva idee?
Singura mea experienta cu sectorul VIP a fost la Guns'n'Roses la Bucuresti, unde am avut o invitatie, si nu am fost prea incantata de moleseala si apatia din tribuna... Am simtit clar diferenta dintre cei de la zona respectiva si fanii de pe peluza (acolo era distractia), mai mai ca imi venea sa sar gardul la ei
Sambit, Či eu sufÄr foarte tare pentru Weit Weg Či nu tot aČa, nu sunt de acord cu Pussy Či Was ich liebe, care e foarte staticÄ Či deloc bunÄ pentru o deschidere. Iar Tattoo e minunatÄ live! Či Sex sunÄ foarte bine, nu deranjeazÄ cu nimic.
Andrei98, de acord cu tine cred cÄ nici un stadion ca lumea nu avem.
Sylar, da, Spieluhr...
Rapunzel, nu Čtiu ce sÄ spun legat de VIP. Eu i-am vÄzut pe Stone Sour la Sonishpere ĂŽn 2010 de la VIP Či ar fi urmat Či Rammstein tot de acolo, dacÄ nu m-ar fi bÄgat un prieten la Golden Circle. Mi-au plÄcut mult Stone Sour de acolo, dar da, era totul cuminte ĂŽn jurul meu Či nu aveam chef sÄ mÄ agit ĂŽnainte de Rammstein.
La fel, i-am vÄzut pe Rammstein la Viena ĂŽn 2009 de la VIP, dar era ĂŽn salÄ, ĂŽn Sporthalle Arena Či lumea la VIP era la fel de agitatÄ Či fainÄ ca pe teren sau tribune. Deci depinde, nu Čtiu ce sÄ te sfÄtuiesc...
Andrei98, de acord cu tine cred cÄ nici un stadion ca lumea nu avem.
Sylar, da, Spieluhr...
Rapunzel, nu Čtiu ce sÄ spun legat de VIP. Eu i-am vÄzut pe Stone Sour la Sonishpere ĂŽn 2010 de la VIP Či ar fi urmat Či Rammstein tot de acolo, dacÄ nu m-ar fi bÄgat un prieten la Golden Circle. Mi-au plÄcut mult Stone Sour de acolo, dar da, era totul cuminte ĂŽn jurul meu Či nu aveam chef sÄ mÄ agit ĂŽnainte de Rammstein.
La fel, i-am vÄzut pe Rammstein la Viena ĂŽn 2009 de la VIP, dar era ĂŽn salÄ, ĂŽn Sporthalle Arena Či lumea la VIP era la fel de agitatÄ Či fainÄ ca pe teren sau tribune. Deci depinde, nu Čtiu ce sÄ te sfÄtuiesc...
- Rapunzel.2
- Obergefreiter
Cristina, imi dai sperante foarte mari cu ce imi povestesti!!! Experienta mea cu GnR a fost chiar ciudata, majoritatea celor care erau acolo venisera sa isi faca selfie-uri, si nu pentru concert. Daca insa la baietii nostri sunt adevarati fani la VIP, asta e sufiecient pt mine. Mai astept o saptamana, doua, si fac miscarea
si as fi bagat si Hilf Mir pentru ca e acel chibrit pe coperta si Hilf Mir inspirata din fetita cu chibriturile
Si sa nu-i puna naiba sa nu faca dvd cu turneul asta
desi nu inteleg de ce nu fac ce fac Metallica. Inregistreaza audio toate concertele si le urca pe metallicalive si oamenii le cumpara
Si sa nu-i puna naiba sa nu faca dvd cu turneul asta
desi nu inteleg de ce nu fac ce fac Metallica. Inregistreaza audio toate concertele si le urca pe metallicalive si oamenii le cumpara
Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
Rapunzel, fanii Rammstein sunt de departe cei mai frumoČi fani ai unei trupe pe care i-am cunoscut ever. Či nu o spun doar ca sÄ mÄ aflu ĂŽn treabÄ Či Čtii bine cÄ am vÄzut sute Či sute de concerte live (ĂŽmi pare rÄu cÄ pe forumul vechi aveam frumosul obicei sÄ scriem la ce concerte mergem Či aveam un ditamai listoi pe care l-am pierdut ).
Eu mereu spun de fanii Rammstein din ĂŽntreaga lume Či de fanii din România ce oameni frumoČi sunt... AČa cÄ nu cred cÄ la VIP ĂŽn Viena o sÄ vezi piČipoance buzate puse pe selfie sau MÄruČÄ sau Fuego ai lor sau mai Čtiu eu pe cine, doar fiindcÄ e cool la Rammstein. Či dacÄ ĂŽi vezi, ce ĂŽČi pasÄ, mÄcar nu-i cunoČti
Sylar, la cât au investit ĂŽn turneul Ästa, ar trebui sÄ scoatÄ un DVD.
Hm... nu ĂŽi vÄd genul sÄ facÄ cum fac Metallica, pentru cÄ sunt renumiČi ĂŽn a crea "foame de ei" fanilor. Či s-ar potoli foamea cu atâtea ĂŽnregistrÄri live. Plus cÄ sunetul live este...un mare "motherfucker" Či oricât de bunÄ ar fi calitatea ĂŽnregistrÄrii live, tot ar "suge" pe ĂŽnregistrare, vorba lui Sambit.
Eu mereu spun de fanii Rammstein din ĂŽntreaga lume Či de fanii din România ce oameni frumoČi sunt... AČa cÄ nu cred cÄ la VIP ĂŽn Viena o sÄ vezi piČipoance buzate puse pe selfie sau MÄruČÄ sau Fuego ai lor sau mai Čtiu eu pe cine, doar fiindcÄ e cool la Rammstein. Či dacÄ ĂŽi vezi, ce ĂŽČi pasÄ, mÄcar nu-i cunoČti
Sylar, la cât au investit ĂŽn turneul Ästa, ar trebui sÄ scoatÄ un DVD.
Hm... nu ĂŽi vÄd genul sÄ facÄ cum fac Metallica, pentru cÄ sunt renumiČi ĂŽn a crea "foame de ei" fanilor. Či s-ar potoli foamea cu atâtea ĂŽnregistrÄri live. Plus cÄ sunetul live este...un mare "motherfucker" Či oricât de bunÄ ar fi calitatea ĂŽnregistrÄrii live, tot ar "suge" pe ĂŽnregistrare, vorba lui Sambit.
Nu te contrazic, eu doar mÄ refeream la sunetul live, din acest turneu. Care este colosal Či perfect. Poate cÄ se poate capta Či pe un suport magnetic, dar nu Čtiu...Sylar wrote:Legat de calitatea inregistrarilor
Nimic, dpmdv, nu va bate calitatea albumelor inregistrate in studioullui Peter Tagtgren. Omul ala e un profesionist total
- Rapunzel.2
- Obergefreiter
- Rapunzel.2
- Obergefreiter
Eu acum sunt in tratative cu cineva care isi vinde biletul de pe 23 August. O buna parte din distractie e si intalnirea cu tine, pe langa concertul in sine. Oricum daca vom fi acolo in acel week end, cumva tot facem sa ne vedem.Cristina wrote:Incerc sa gasesc eu un bilet, Rapunzel. Daca tot am pe 22 iunie si tot sunt acolo si pe 23, incerc sa gasesc un bilet si pe 23.
Un pic am emotii cu revanzarea biletelor, sper sa decurga totul normal daca reusesc sa il conving pe vanzator. Daca nu... VIP