Pagina de start a forumului
rammstein.ro/forum

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

EDITIA 2015

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> rammstein.ro - site-ul
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
PEnTRU
admin
admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Vin Oct 23, 2015 3:07 pm    Titlul subiectului: EDITIA 2015 Raspunde cu citat (quote)

Cred ca era timpul sa schimbam ceva, asa ca de azi avem haine noi la site.
Nu este tot contentul introdus, va mai dura nitel, motiv pentru care am lasat in paralel si vechea versiune. Gasiti linkul pe undeva, pe coloana din dreapta.

Pareri?

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Assasimon
Oberstleutnant
Oberstleutnant

Data inscrierii: 04/Mar/2010

MesajTrimis: Vin Oct 23, 2015 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy Smooth and sexy design. Faina combinatia de galben cu gri/negru
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rocky_stein
Oberstleutnant
Oberstleutnant

MesajTrimis: Vin Oct 23, 2015 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

superb, superb.... mai ales peisajul din Rosenro+, foar+e inteligen+ !!!! WUNDERBARRRRRRRR !!!!
Rührt euch nicht!"
Sus
agenttud
Feldwebel
Feldwebel

Data inscrierii: 22/Aug/2013

MesajTrimis: Vin Oct 23, 2015 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arata foarte bine site-ul, pare mult mai fluent si mai elegant. Smile

Cu toate acestea, as avea niste sugestii/feedback constructiv (poate e doar o parere subiectiva):
- combinatia de galben si gri/negru este marfa, dar mi se par cam greu de distins cuvintele de fundal (poate ar trebui sa aiba si o margine mica literele sau sa fie contrastul mai estompat)
- textul articolelor/posturilor mi se pare cam subtire, ceea ce ingreuneaza cititul (asta se intampla indiferent daca dau zoom paginii sau nu)
- textul ar trebui sa fie in conformitate cu limba romana literara (este site-ul oficial al comunitatii Rammstein Romania, pana la urma) - ex. intru pe noua pagina si primul lucru pe care il vad este "Noi sintem LIFAD Romania"

Sper ca nu par hater (pentru ca nu sunt). Imi doresc doar ca site-ul sa arate cat mai bine posibil. Smile
Sus
Raul Marian
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

Data inscrierii: 14/Mar/2013

MesajTrimis: Dum Oct 25, 2015 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arata super, mai modern. Chiar imi place cum l-ati transformat! Very Happy

Apropo, unde sunt versurile traduse? Imi placea sectiunea aceea. Sad
admin
admin

MesajTrimis: Lun Oct 26, 2015 6:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim pt feed-back si mai ales pt sugestii. De unele vom tine cont, de unele nu, evident:)
Va fi si pagina de versuri, nicio grija, dar cum am spus in prima postare, continutul va fi actualizat in timp. Incerc sa fac asta cat de repede se poate.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raul Marian
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

MesajTrimis: Lun Oct 26, 2015 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aha, ok. Am crezut ca nu am vazut-o eu. :S De abia astept sa o revad. Oricum pana acuma ati facut o treaba excelenta cu site-ul. Felicitari inca o data! Very Happy
admin
admin

MesajTrimis: Lun Oct 26, 2015 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intre timp s-a mai lucrat, s-a mai modificat cate ceva, a aparut si sectiunea de versuri... ne miscam:) Sper ca sapt asta sa reusesc sa termin de introdus tot continutul.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Mie Oct 28, 2015 4:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, PEnTRU este creierul acestei rebranduiri, pentru care ii multumesc in mod deosebit!!! Foarte frumos design!!
agenttud, acel "noi sintem" a fost o scapare, s-a remediat. In rest nu se utilizeaza alta limba decat cea romana literara. Mi-ar fi placut sa o avem si cu diacritice, dar cum stam prost cu timpul liber disponibil, speram ca lumea sa accepte si varianta asta "calculatorista" Smile

Asteptam in continuare sugestii si pareri. Multumim!
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mie Oct 28, 2015 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana la urma faza cu NOI SINTEM vs NOI SUNTEM nu e chiar o greseala. Academicienii inca se cearta pe tema asta, dupa atatia ani:) Stiu oameni de litere mai mult decat seriosi care folosesc forma "sint" in loc de "suntem". De asemenea, multe publicatii merg tot pe linia asta, de ex Dilema Veche, cu Plesu in frunte etc...
Eu, fiind nitel mai batran, nu pot nicicum sa trec pe forma recenta, raman in tabara celor cu "sint".

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Shilo
General
General

MesajTrimis: Joi Oct 29, 2015 8:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arată superb noul format. În pas cu ”timpurile”, cu trendurile actuale în materie de format vizual, în spațiul virtual.

O singură sugestie aș avea, dacă e posibil dpdv tehnic, la capitolul ”Componență”, când dai scroll în jos, să se ”ridice” header-ul, așa cum se ridică la celelalte capitole. Nu de alta dar mi-ar plăcea să văd mai bine pozele ...
Sus
Raul Marian
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

MesajTrimis: Sam Oct 31, 2015 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mi se pare nici mie gresita forma cu "sintem", dar sa nu bage altcineva de vina. Oricum, si eu folosesc in vorbire "eu sant", si doar de putine ori forma mai actualizata "eu sunt".

As dori de asemenea sa multumesc pentru ca s-au reintrodus versurile, si arata calumea sectiunea. Sincer, arata chiar foarte bine! Multe multe felicitari din partea mea!

Si daca tot suntem la capitolul gramatica, as mai avea o intrebare. De cand s-a introdus in scris „â” in locul lui „î”? Stiu ca a aparut tarziu, deoarece am citit in carti mai vechi cu „î” peste tot. xD
admin
admin

MesajTrimis: Joi Dec 03, 2015 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incepand de azi va puteti abona si la newsletter:

http://rammstein.ro/

Promitem sa va tinem la curent cu cele mai noi stiri in timp util:)

PS - verificati mail-ul de confirmare in SPAM-uri, mai ales cei care aveti adrese pe yahoo sau gmail.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> rammstein.ro - site-ul Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© rammstein.ro - Webmaster: cristina@rammstein.ro