BINE ATI (RE)VENIT!
BINE ATI (RE)VENIT!
Speram ca noua editie a forumului sa fie pe placul cat mai multor vechi si noi membri. Va invitam cu mare drag!
16 septembrie 2009 - peste 2 ore vom vedea in mod oficial primul clip dupa patru ani de pauza
16 septembrie 2009 - peste 2 ore vom vedea in mod oficial primul clip dupa patru ani de pauza
ehei, cat am asteptat
iata, la un semn, am revenit... "dati-mi voie ca pe aceasta cale sa-mi exprim din nou bucuria inexprimabila de altfel (daca pot sa ma exprim astfel) de a ma afla in mijlocul (marginea ori lateralul) celor care mi-au fost alaturi pana in ultima clipa (cand am scris pe vechiul forum)"... sper ca in zilele, lunile, anii care vor urma sa ne bucuram, nu-i asa, de gandurile imaculate ale celor care iubesc muzica rammstein si, nu-i asa, sa avem parte de multe, multe... surprize, surprize...
iata una dintre ele: am primit un mail de la rammstein.de, din care am aflat ca primul single rammstein de pe noul album se numeste.... "pussy".... ce bine ..foooarte sugestiv... sper ca urmatoarea piesa sa se numeasca "back in... back", aluzie la o revenire cu... dosul a trupei noastre preferate...
in fine... ceea ce vroiam sa spun e ca nu vroiam sa spun nimic, ci doar sa ma bucur cu adevarat de reintalnirea cu voi toti...
iata una dintre ele: am primit un mail de la rammstein.de, din care am aflat ca primul single rammstein de pe noul album se numeste.... "pussy".... ce bine ..foooarte sugestiv... sper ca urmatoarea piesa sa se numeasca "back in... back", aluzie la o revenire cu... dosul a trupei noastre preferate...
in fine... ceea ce vroiam sa spun e ca nu vroiam sa spun nimic, ci doar sa ma bucur cu adevarat de reintalnirea cu voi toti...
ohne dich kann ich nicht sein...
-
- Obergefreiter
- rocky_stein
- Oberstleutnant
Stai linistita Cristina, e buna poza.
Ca de Rammstein.
De fapt am observat un nou trend pe forum. Acela de a pune la avatar poze cu ei insisi. Intr-un fel e mai bine asa. Sa vedem si noi cu cine discutam.
Mai ales ca acum nu mai avem topicul cu poze personale.
Poate o sa pun si eu pe viitor la avatar o poza cu mine. Sau macar o bucata din mine (care parte doritzi s-o postez ? )
Ca de Rammstein.
De fapt am observat un nou trend pe forum. Acela de a pune la avatar poze cu ei insisi. Intr-un fel e mai bine asa. Sa vedem si noi cu cine discutam.
Mai ales ca acum nu mai avem topicul cu poze personale.
Poate o sa pun si eu pe viitor la avatar o poza cu mine. Sau macar o bucata din mine (care parte doritzi s-o postez ? )