Pagina de start a forumului
rammstein.ro/forum

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Noi aparitii discografice
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 46, 47, 48  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> MUZICA
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
PEnTRU
admin
admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2012 10:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

No, a venit vremea sa isi scoata Frusciante propria creatie dupa ce a fugit din RHCP "ca sa se realizeze artistic".

E vorba de:
John Frusciante - PBX Funicular Intaglio Zone

Inca nu am ascultat productia sa vad ce zice, dar pot sa zic ca a facut o coperta de disc de mare angajament:)) Cred ca a vorbit cu un nepotel sa i-o faca in Paint. Nu isi permite un Photoshop:)) Deh, scumpa iarba... ca sa nu mai zic de prafuri:))

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Sylar
General
General

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2012 2:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

^mai bine asa decat satane desenate pe coperta Laughing Laughing Laughing (jk)

"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2012 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, coperta este minunata! Si e roz! Very Happy
dmLucia
Stabshauptmann
Stabshauptmann

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2012 7:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sylar a scris:
^mai bine asa decat satane desenate pe coperta Laughing Laughing Laughing (jk)
de aceeasi parere, dar fara "jk"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Sylar
General
General

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2012 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy Acuma serios..mi se pare extrem de originala coperta asta.

ON TOPIC:

Asta o sa placa fanilor Pantera

Down – Down IV Part I: The Purple

e gratis la stream

http://www.billboard.com/features/down-the-purple-ep-exclusive-first-listen-1007949382.story#/features/down-the-purple-ep-exclusive-first-listen-1007949382.story

"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Sus
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Dum Sep 16, 2012 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca ne da ceva hinturi, iata un filmulet cu nenea Serjiulica. Smile
http://www.youtube.com/watch?v=YBI1bGC-n_8&feature=g-all-u
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2012 9:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Camaradul Johnsson loveste din nou, de data asta in limba franceza:

THERION - Les Fleurs Du Mal

Titlul nu este prea original, avand in vedere ca si Sopor Aeternus are ceva de gen.
Despre ce contine nu prea pot sa ma pronunt fiindca tocmai sint in plin proces de... cumparare. Vorbim dupa Wink

Dupa: din start mi se pare cel putin trasnita idea de a scoate un album clasic de symphonic metal in limba franceza. Pur si simplu nu se potriveste. Zau! Daca vorbim numai de muzica atunci sa nu va asteptati la absolut nimic nou, e Therion. De ce totusi in franceza?!?! Very Happy

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2012 8:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Or avea ceva amante frantuzoaice. Cat te-a costat albumul? Wink
Sambit
Oberstleutnant
Oberstleutnant

Data inscrierii: 23/Sep/2009

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2012 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MUSE - 2nd law

Un album mai putin asteptat, dupa trailerul dubstep de acum juma de an (care era de fapt o bucata din clipul "The 2nd Law - Unsustainable")
Veste buna este ca doar 2 melodii sunt asa cum ne asteptam: "The 2nd Law - Unsustainable" si "The 2nd Law - Isolated System", plus inca vreo 3 dar nu in halul ala Very Happy . In rest este un album calm, foarte melodios, cu multe efecte, cor si parti de vioara sau trompeta, un fan ar spune ca ii cam lipsesc traditionalele riffuri marca Bellamy Smile
Atmosfera este una a anilor '80-'90, foarte "Queen".

Piese de rezistenta: Supremacy, Survival si The 2nd Law - Unsustainable Embarassed

Nu pot sa nu mentionez "odele dezintoxicarii", 2 melodii compuse si cantat de Wolstenholme care impreuna cu celelate doua dubstepo-electronice par a fi din alt album, atat de diferit este feelingul indus de vocea basistului. (Save Me si Liquid State)
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2012 9:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Neurotech – Decipher Vol. 2

Bun, bun... industrial nordic, sau cyber metal cum ii zice artistul Wulf, sloven la origini, cel care e de fapt one man show in Neurotech.
Un soi de Peter from Pain, dar pastrand proportiile Wink
Va recomand si primul album, Antagonist, mai dur si fara female voice.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
laurentiu
Feldwebel
Feldwebel

MesajTrimis: Mie Oct 03, 2012 8:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

un mesaj special pentru Lucia... ti-aduci aminte cand ti-am spus atunci cand Tarja a plecat din trupa ca Nightwish va cunoaste un recul? ziceai ca tocmai de-atunci drumul lor va urca... iata ca lucrurile incep (macar) acum sa se indrepte. olzon a plecat, deocamdata e floor jansen la voce pana la incheierea turneului Imaginaerum.. vom vedea daca revine Tarja sau daca va ramane Floor.. cert e ca vocea sopranei e ca sarea si piperul pentru muzica Nightwish.. deocamdata, asteptam
dmLucia
Stabshauptmann
Stabshauptmann

MesajTrimis: Mie Oct 03, 2012 8:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da de ce musai de soprana si nu mezzo sau alto? Razz
e vorba de intentia lor de a face bani doar, si de lipsa de pasiune pentru ceea ce fac. mai bine s-ar lasa decat sa continue asa penibil. si Tarja la fel (ati auzit-o cum canta mai nou? mi-e mila de ea deja)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2012 4:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie nu-mi suna rau ultimul album al ei.
laurentiu
Feldwebel
Feldwebel

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2012 5:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1.am urmarit ieri cateva piese din concertul sustinut de nightwish in america, cu Floor Jansen la voce... incepe sa sune din nou bine... evident ca mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar e un re-inceput promitator..
2.am citit acum cateva minute o stire in care se spunea ca Tarja ar fi dat un interviu in care excludea varianta intoarcerii in nightwish..
3.nici mie nu-mi place deloc cum canta solo.. am ascultat si ultimul album si cu greu nu mi-am scos castile inainte de ultima piesa.. poate ca ar trebui sa treaca peste suparari si orgalii si sa se intoarca... dar, cine stie daca si baietii o vor..
oricum, ma uitam la marco in timpul concertului de care vorbeam mai sus si se vedea ca e incantat de prestatia lui floor.. cine stie? tipa asta canta binisor...
dmLucia
Stabshauptmann
Stabshauptmann

MesajTrimis: Vin Oct 05, 2012 12:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am ascultat-o pe Floor cu ei dar mi se pare ca timbrul ei e mult prea puternic pentru piesele astea neserioase pe care le compune Tuomas de doua albume incoace... canta ca o pisicuta lesinata.. cand noi o stim cu Energize me..
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> MUZICA Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 46, 47, 48  Urmatoare
Pagina 25 din 48

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© rammstein.ro - Webmaster: cristina@rammstein.ro