Pagina de start a forumului
rammstein.ro/forum

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ROCK THE CITY 2012
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> CONCERTE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
PEnTRU
admin
admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 2:22 pm    Titlul subiectului: ROCK THE CITY 2012 Raspunde cu citat (quote)

Maaaaai, ce de nume tari si la Rock the City. Se repeta vara lui 2010.
Ia priviti, la o prima strigare: Faith No More, Guns 'n Roses, Machine Head, Black Label Society, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Within Temptation, Saxon, Pentagram, Sweet Savage, Lost Prophets. Shocked Shocked

http://rockxpress.ro/prezentari/rtc2012.html

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 9:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FAITH NO MORE si BLACK LABEL SOCIETY cu MR. ZAKK WYLDE!!!! ATAT!!!!!
Sylar
General
General

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 11:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Soulfly si Evanescence Very Happy Very Happy (dar tot bestfestu ruleaza).Desi..parca mi-as dori sa-i vad si pe "kings of metal" live Very Happy Very Happy

"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 8:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, e tot mai bine cu Bestfestul. Smile
Sylar
General
General

MesajTrimis: Vin Mai 04, 2012 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a aparut si Lacuna Coil.Din cate am inteles de la Laurentiu, Lacuna Coil au rupt la Artmania anul trecut.

"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Sus
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Sam Mai 05, 2012 9:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da. A fost foarte entuziasmat de prestatia lor.
laurentiu
Feldwebel
Feldwebel

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, lacuna coil au salvat festivalul.. la rock the city as merge la ziua in care within temptation, evanescence, guns si mai ales ugly kid joe (care parca au revenit de undeva, din negura vremurilor - ii ascultam in anii '90) sigur ne vor incanta.. anul asta vad ca festivalurile si-au revenit (mai ales cele bucurestene) aducand o multime de nume faine.. din pacate, fiind si la distanta, costurile pentru noi sunt destul de ridicate.. in fine.. sper sa pot ajunge macar la seara celor de mai sus..
pipes
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

Data inscrierii: 21/Mai/2010

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2012 4:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare!
Cine se incumeta la un Green Fest anul asta? Am comandat deja 2 abonamente. Daca dati pe la Bucale, mi-ar placea sa va revad.
Cheers!
Sus
pipes
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2012 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar nimeni?!?!?!!?!? Smile
Sus
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2012 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca e greu cu Bucale anul asta. Scumpete mare prin Romanica, festuri si concerte multe, deci e bine de selectat la sange. Sad
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2012 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ajung, dar numai la ziua a doua.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Sylar
General
General

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2012 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

^Idem (dar nu stau si a 3-a zi fiindca e mai importanta finala Euro 2012 decat Guns n' Roses) Laughing Laughing

Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2012 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am fost numai la ziua a doua, asa cum ziceam, foarte din scurt.
Dezamagit de atmosfera: cred ca a fost cel mai putin public din toate festurile de pana acum de la noi. Dezolant. Cele doua categorii, golden si normal circle, mai mult goale...
In rest, trupele au fost profi, recitaluri super (cu un mare plus pentru Soulfly), sonorizare f buna, preturi la bere mari (dar deja asta e o obisnuinta), la mancare ok, caldura sufocanta de capitala (in jur de 32 grade)...

Poze:

Lacuna Coil

http://rockxpress.ro/galerii/rtc2012/lacunacoil.html

Soulfly

http://rockxpress.ro/galerii/rtc2012/soulfly.html

Black Label Society

http://rockxpress.ro/galerii/rtc2012/black_label_society.html

Machine Head

http://rockxpress.ro/galerii/rtc2012/machinehead.html

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Sylar
General
General

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2012 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Soulfly si Machine Head mi-au placut cel mai mult.Caldura am suportat-o fara probleme..insa m-am ales cu indigestie de la mancarea de-acolo (am avut o calatorie zbuciumata de-a dreptul cu trenul ieri) Laughing Laughing

Sus
pipes
Stabsgefreiter
Stabsgefreiter

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2012 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare!
Soulfly, desi nu credeam ca o sa zic asta, m-au uns pe suflet. Plus Lacuna Coil si Within Temptation (a cam busit-o doamna cu steagurile, dar..........). Surpriza festivalului pentru mine: The Cult (recunosc ca nu prea aveam habar de repertoriul lor).
Evanescence........ nicio parere. Cu sau fara ei/ea.......
In schimb m-au plictisit de moarte cei de la Black Label Society. Nu oi fi eu rockeru' model, dar a sunat toata prestatia domnilor ca un santier autohton..... Si solo-ul ala de x minute la chitara!?!?!?!? Daca gresesc cu ceva, rockeri de pretutindeni. lamuriti-ma, va rog, unde, cum si de ce o fac! Smile
La GNR am absentat premeditat, voit si fara regrete. Pentru o finala cu "quatro formaggi".
Intr-adevar prezenta slabuta in primele 2 zile. S-a mai dres busuiocul intr-a treia. Daca berea a fost scumpa. apa a fost si mai si. Si nu a fost canicula la care ma asteptam...... Mai aparea un nor, mai adia vantul..... Se mai putea negocia cu INMH-ul, dar a fost bine si asa.
Imi pare rau ca nu am reusit sa fac jonctiunea cu nimeni de pe aciulea. Poate la urmatorul Rammstein.
Bafta!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> CONCERTE Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© rammstein.ro - Webmaster: cristina@rammstein.ro