Pagina de start a forumului
rammstein.ro/forum

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Noi aparitii discografice
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 46, 47, 48  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> MUZICA
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
laurentiu
Feldwebel
Feldwebel

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2012 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ascult in ultima vreme cu maaaare, mare placere Amon Amarth si, mai nou, Insomnium... se pare ca incep sa vibrez din ce in ce mai mult la "chemarea melodica a death-ului"...
pe de alta parte, nefiind un ascultator inrait de radio, am descoperit recent un post de radio absolut pe gustul meu: hard rock radio live (linkul poate fi gasit pe site-ul metalhead).. nu ma mai pot dezlipi de calculici din cauza asta..
printre altele, acum cateva zile am ascultat un "now and then" cu... Rammstein! a fost o surpriza absolut placuta pentru mine vazand cata importanta i se acorda trupei noastre preferate..
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2012 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La capitolul radiouri de metal ChronixRadio.com sunt imbatabili. Parerea mea:)

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Vin Mar 02, 2012 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut, Laurentiu! Very Happy Bine ai rescris printre noi! Very Happy Merci de info, cautam.
laurentiu
Feldwebel
Feldwebel

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2012 9:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai scriu si eu cand inspiratia da pe afara.. acum ma afllu intr-o perioada de noi cautari.. dupa cum stii, ascult zilele astea At the Gates, insa acum, la radio-ul de care am pomenit, imi atrage altceva atentia: Lamb of God ! super faini...
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 11:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Observ ca Laurentiu merge incet incet dar sigur catre o zona mai dura... Wink
Daca iti place Lamb of God, iti recomand cu caldura si Swallow the Sun cu ultimul album, Emerald Forest and the Blackbird.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
laurentiu
Feldwebel
Feldwebel

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 6:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am ascultat cu interes Swallow the Sun, sunt foarte grei, muzica lor e foarte apasata, te preseaza pana te face una cu (sub)pamantul.. interesant oricum..
ascult acum Resolution (2012) lamb of god... suna fainut...
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Joi Mar 22, 2012 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ANATHEMA - Weather Systems 2012

..si un album capodopera, cred ca cel mai bun produs de la Psalm69 pana in prezent:
MINISTRY - Relapse 2012

Se pare ca a fost benefica pauza de 5 ani pentru domnul Al Jourgensen.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Sam Mar 31, 2012 12:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sfarsit de martie... iar trebuie sa ii reamintesc lui draqdla4 ca Burzum a scos un nou album: Umskiptar

Ieri, insa, a aparut si un material care ar sta bine in vitrina oricarui colectionar de metal:
ATROCITY - Die Gottlosen Jahre
un super best-off care aduna in doua DVD-uri si un CD, 25 de ani de metal de prima clasa semnat de trupa germana.

http://www.youtube.com/watch?v=TcHgIx9HSJU

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
draqdla4
General
General

MesajTrimis: Sam Mar 31, 2012 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PEnTRU a scris:
Sfarsit de martie... iar trebuie sa ii reamintesc lui draqdla4 ca Burzum a scos un nou album: Umskiptar

Saru' mana Very Happy Intr-adevar, nu mai sunt la curent cu stirile. Domnul e tare prolific de cand a facut check-out de la unitatea de cazare in care a domiciliat ultimii ani. Si mi se pare mie, sau ii place sa scoata albume in martie? Smile Si Belus tot in Martie a iesit.
General
General

MesajTrimis: Sam Mar 31, 2012 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe mincipedia spunea ca iese in mai

http://en.wikipedia.org/wiki/Umskiptar

Laughing Laughing

"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2012 2:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Burzum renaste si el alaturi de natura in fiecare martie. Doar e si el bucatzica rupta din ea, ca fiecare dintre noi. Very Happy Probabil ca unitatea de cazare respectiva l-a ajutat mult sa se reinventeze. Smile
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2012 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Before The Dawn - Rise Of The Phoenix

Recunosc cu rusine ca abia acum am ascultat Before The Dawn, si imi pare rau... asta fiindca e o trupa excelenta, cu ceva ani de vechime. Cel putin albumul asta e o bijuterie. Trebuie sa aprofundez...

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2012 9:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MM - BornVillain

Sa vedem ce a mai creat Reverendul....

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2012 9:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PARADISE LOST - Tragic Idol

Dupa multi ani si reusite mai putin notabile, Tragic Idol e un album de studio f. bun pentru Paradise Lost.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2012 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Perioada cu multe albume bune aparute pe piata:

MOONSPELL - Alpha Noir - Omega White

Primul dublu CD al portughezilor...
Single: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I4Far7J-cb8

PRONG - Carved Into Stone

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> MUZICA Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 46, 47, 48  Urmatoare
Pagina 21 din 48

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© rammstein.ro - Webmaster: cristina@rammstein.ro