Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
laurentiu Feldwebel

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 246 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Mar 02, 2012 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
ascult in ultima vreme cu maaaare, mare placere Amon Amarth si, mai nou, Insomnium... se pare ca incep sa vibrez din ce in ce mai mult la "chemarea melodica a death-ului"...
pe de alta parte, nefiind un ascultator inrait de radio, am descoperit recent un post de radio absolut pe gustul meu: hard rock radio live (linkul poate fi gasit pe site-ul metalhead).. nu ma mai pot dezlipi de calculici din cauza asta..
printre altele, acum cateva zile am ascultat un "now and then" cu... Rammstein! a fost o surpriza absolut placuta pentru mine vazand cata importanta i se acorda trupei noastre preferate.. _________________ ohne dich kann ich nicht sein... |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1897 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Mar 02, 2012 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
La capitolul radiouri de metal ChronixRadio.com sunt imbatabili. Parerea mea:) _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 4054 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Mar 02, 2012 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, Laurentiu! Bine ai rescris printre noi! Merci de info, cautam. _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
laurentiu Feldwebel

|
Trimis: Mar Mar 06, 2012 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai scriu si eu cand inspiratia da pe afara.. acum ma afllu intr-o perioada de noi cautari.. dupa cum stii, ascult zilele astea At the Gates, insa acum, la radio-ul de care am pomenit, imi atrage altceva atentia: Lamb of God ! super faini... _________________ ohne dich kann ich nicht sein... |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
Trimis: Mie Mar 07, 2012 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Observ ca Laurentiu merge incet incet dar sigur catre o zona mai dura...
Daca iti place Lamb of God, iti recomand cu caldura si Swallow the Sun cu ultimul album, Emerald Forest and the Blackbird. _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
laurentiu Feldwebel

|
Trimis: Mie Mar 07, 2012 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat cu interes Swallow the Sun, sunt foarte grei, muzica lor e foarte apasata, te preseaza pana te face una cu (sub)pamantul.. interesant oricum..
ascult acum Resolution (2012) lamb of god... suna fainut... _________________ ohne dich kann ich nicht sein... |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
Trimis: Joi Mar 22, 2012 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
ANATHEMA - Weather Systems 2012
..si un album capodopera, cred ca cel mai bun produs de la Psalm69 pana in prezent:
MINISTRY - Relapse 2012
Se pare ca a fost benefica pauza de 5 ani pentru domnul Al Jourgensen. _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
Trimis: Sam Mar 31, 2012 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sfarsit de martie... iar trebuie sa ii reamintesc lui draqdla4 ca Burzum a scos un nou album: Umskiptar
Ieri, insa, a aparut si un material care ar sta bine in vitrina oricarui colectionar de metal:
ATROCITY - Die Gottlosen Jahre
un super best-off care aduna in doua DVD-uri si un CD, 25 de ani de metal de prima clasa semnat de trupa germana.
http://www.youtube.com/watch?v=TcHgIx9HSJU _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
draqdla4 General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1287 Locatie: Brasov.ro
|
Trimis: Sam Mar 31, 2012 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
PEnTRU a scris: | Sfarsit de martie... iar trebuie sa ii reamintesc lui draqdla4 ca Burzum a scos un nou album: Umskiptar
|
Saru' mana Intr-adevar, nu mai sunt la curent cu stirile. Domnul e tare prolific de cand a facut check-out de la unitatea de cazare in care a domiciliat ultimii ani. Si mi se pare mie, sau ii place sa scoata albume in martie? Si Belus tot in Martie a iesit. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Sylar General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 2821 Locatie: chick-a-go
|
Trimis: Sam Mar 31, 2012 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe mincipedia spunea ca iese in mai
http://en.wikipedia.org/wiki/Umskiptar
 _________________ Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!" |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 4054 Locatie: Brasov
|
Trimis: Dum Apr 01, 2012 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Burzum renaste si el alaturi de natura in fiecare martie. Doar e si el bucatzica rupta din ea, ca fiecare dintre noi. Probabil ca unitatea de cazare respectiva l-a ajutat mult sa se reinventeze.  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Before The Dawn - Rise Of The Phoenix
Recunosc cu rusine ca abia acum am ascultat Before The Dawn, si imi pare rau... asta fiindca e o trupa excelenta, cu ceva ani de vechime. Cel putin albumul asta e o bijuterie. Trebuie sa aprofundez... _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 9:08 am Titlul subiectului: |
|
|
MM - BornVillain
Sa vedem ce a mai creat Reverendul.... _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
PARADISE LOST - Tragic Idol
Dupa multi ani si reusite mai putin notabile, Tragic Idol e un album de studio f. bun pentru Paradise Lost. _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

|
|
Sus |