Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 4054 Locatie: Brasov
|
Trimis: Lun Noi 21, 2011 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Revenit din Bucuresti de la concertul Amon Amarth. Cred ca cea mai buna formatie de death metal la ora actuala! Un concert senzational, cu un public senzational! Arenele Romane, in cort, dar un cort incalzit. Insa s-a tot fumat acolo si asta nu mi-a placut, pentru ca inspre final aveam ochii foarte rosii, ma usturau si-mi curgeau lacrimile fara oprire. Pana nu am iesit la aer nu mi-am revenit. Eu nu le-as da voie sa fumeze acolo, m-am saturat ca nefumatorii sa fie mereu agresati de fumul de tigara peste tot... pub-uri, crasme, locuri de concert. Nu mi se pare normal si de bun simt! _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Gaby Oberstleutnant

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 505 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 21, 2011 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, Cristina, ai dreptate !
Asa a fost si la U.D.O., la "Biserica de argint"; la inceput a fost ok, dar spre sfarsitul concertului nici nu a mai fost nevoie de "fumul" de pe scena, ca era destul in sala.
Dar asta n-a eclipsat deloc prestatia lui Herr Udo, care, desi a inceput sa fie mai rotunjor, are aceeasi voce pe care o stiam ... de exceptie! |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

|
Trimis: Mar Noi 22, 2011 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uau! Chiar ma intrebam cati au fost la UDO. Cam cata lume a fost in Silver Church, Gaby? Daca eram din Bucuresti nu-l ratam pe "batranel"  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Gaby Oberstleutnant

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 505 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 23, 2011 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Sala a fost plina, Cristina ! Aproape numai peste 35 - 40 de ani.
Din cate vazusem pe eventim, au fost puse in vanzare 600 de bilete. |
|
Sus |
|
 |
laurentiu Feldwebel

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 246 Locatie: Brasov
|
Trimis: Dum Noi 27, 2011 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceea ce voi scrie acukm este oarecum despre un concert live, pt ca am stat fain-frumos in pat si am vizionat un concert bestial, de 3 ore cu trupa Amon Amarth.. ma gasesc inca sub impresia fantastica lasata de acest concert si regret inca si voi regreta mult timp de aici inainte ca n-am fost vrednic de a-i vedea la Bucuresti.. suna extraordinar si recomand tuturor trupa asta... _________________ ohne dich kann ich nicht sein... |
|
Sus |
|
 |
Sorin Oberstleutnant

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 673 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
Sylar General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 2821 Locatie: chick-a-go
|
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

|
Trimis: Sam Mar 31, 2012 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
O da! Curata experienta senzationala!  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Sylar General

|
Trimis: Lun Iul 02, 2012 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok..reactualizarea listei
The Prodigy (Budapesta) - Cred ca The Prodigy este una din putinele trupe non-metal pe care se poate incinge un pgo de zile mari.Stelistul a fost unul de zile mari (practic..un best off).Publicul a fost si el destul de activ (nu la fel, totusi, ca la Rammstein) dar..mi-au lasat o impresie buna.
Lake Of Tears (OST Fest) - O trupa suedeza la 35 de grade (rotunjit).Mi-a placut intr-o oarecare masura prestatia lor (s-a vazut la toate trupele ca membrii au fost afectati intr-o oarecare masura de caldura de-afara).Poate daca-ar fi fost o vreme ca la Sonisphere (ziua 3) atunci cu totul altfel ar fi fost.
WASP si Megadeth - ambele la fel.Mediocru spre bine.Nu spun nimic de setlist fiindca orice ar fi cantat, la fel de multumit as fi fost.
Motorhead - Tin , pe aceasta cale, sa-i multumesc lui PEnTRU pentru ce-a zis despre ei pe forum cat si pe rockxpress (ori el..ori unul dintre redactori) fiindca acele cuvinte m-au facut sa aleg ziua 3.Motorhead e una din acele trupe pe care merita sa le vezi macar o data. _________________ Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!" |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1897 Locatie: Brasov
|
|
Sus |
|
 |
Shilo General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 845 Locatie: Behind a Smile :)
|
Trimis: Sam Feb 16, 2013 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Concert de percuşie:
http://youtu.be/R5mMRiiCwak
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
PS: 1? 2? 3? sau 4? Votaşi. |
|
Sus |
|
 |
AndreiO General

Data inscrierii: 30/Noi/2012 Mesaje: 914 Locatie: Arad
|
Trimis: Sam Feb 16, 2013 6:13 am Titlul subiectului: |
|
|
rhcp live bucuresti 10 minute sa aplaudat incontinuu incat bateristu facea semne sa tacem pt a face un jam _________________ Live long , live happy and be free ! |
|
Sus |
|
 |
Sylar General

|
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

|
Trimis: Lun Feb 18, 2013 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uaaaaaaaaaaaaaa! Multumesc mult!  _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
Sylar General

|
Trimis: Lun Feb 18, 2013 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
omg..the time has come..to dessstrooy...thiii siupreeeeemaaacyyyyaaaaahhhhh  _________________ Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!" |
|
Sus |
|
 |
|