Munte si drumetii
- The Chaser
- Oberstleutnant
Mai bine "Mare"- simplu...ca drumetii nu prea poti face, tinand cont ca majoritatea stau mai mult cu dosul gol decat...plin Chiar, avem pasionati de plimbari, navigari sau sporturi pe mare?...A! Pe mine sa nu ma intrebati pentru ca nu intru in apa mai mult de 2m ...distanta de la mal, ce credeati...si stau pana la primul val...Sorin wrote:Pe cand un topic : Mare si drumetii?
- rocky_stein
- Oberstleutnant
Draqdla4, impresionant! Fara cuvinte.
The Chaser, e un cadru tare drag: Bucegii vazuti de la cabana Postavaru Frumoasa fotografie.
Din pacate, vara a trecut pe langa mine, cu nici o iesire serioasa pe munte (((( Iesiri la concerte si la bere. Cam atat.
Am mers pe jos mai mult timp la Magura (locul Rosenrot), acum vreo doua saptamani si cand am ajuns la crucea lui Botorog imi venea sa fug singura de nebuna spre Curmatura. Muntele e clar un drog. Unul foarte legal.
The Chaser, e un cadru tare drag: Bucegii vazuti de la cabana Postavaru Frumoasa fotografie.
Din pacate, vara a trecut pe langa mine, cu nici o iesire serioasa pe munte (((( Iesiri la concerte si la bere. Cam atat.
Am mers pe jos mai mult timp la Magura (locul Rosenrot), acum vreo doua saptamani si cand am ajuns la crucea lui Botorog imi venea sa fug singura de nebuna spre Curmatura. Muntele e clar un drog. Unul foarte legal.
- rocky_stein
- Oberstleutnant
- The Chaser
- Oberstleutnant