Turneu 2019

S-au anuntat datele turneului de anul viitor, un asa zis turneu al stadioanelor, avand in vedere locatiile in care trupa va concerta. Din pacate Romania nu se afla (DEOCAMDATA) pe traseu, cea mai apropiata destinatie de noi fiind Viena, unde germanii vor canta in 22 august.

Biletele se vor pune in vanzare in reteaua internationala Eventim incepand cu 8 noiembrie 2018.

 

DATE TURNEU 2019

Interviu Richard Kruspe

Richard Kruspe a dat recent un interviu în emisiunea “Rockstar – Radioshow Special” la radio Rock Antenne Germania, unde a vorbit despre cel de-al 7-lea album Rammstein şi de noul album Emigrate, mai exact despre faptul că Rammstein va începe pregătirile pentru noul turneu în ianuarie 2019 şi că Till a început să intre în formă fizică, la sală.
Noul turneu Rammstein va dura aproximativ 3-4 ani!!!
În noiembrie, Richard se va duce în Los Angeles pentru două săptămâni pentru a ajuta la mixarea noului album Rammstein. “Nu mixez eu, dar am găsit pe cineva care e foarte bun.” Este vorba de producătorul Rich Costey, care a lucrat cu artişti ca Muse, Franz Ferdinand, Rage Against the Machine, Mastodon.
Richard spune că nemţii iubesc atmosfera din trupă, care este ca în vremurile de început.

De asemenea, Richard se concentrează pe proiectul Emigrate până în decembrie 2018, cu care a realizat deja 4 videoclipuri şi lucrează şi la o carte cu un editor, acelaşi editor care l-a ajutat pe Jonathan Davis din Korn să îşi lanseze cartea.

Detalii tehnice cu Paul Landers

Într-un interviu acordat revistei poloneze Magazyn Gitarzysta, printre multe detalii tehnice, Paul Landers laudă calitatea noului său set de chitară – Tech 21 Fly Rig PL1, spunând că este foarte satisfăcut de ea, prototipul acestui echipament fiind utilizat deja în timpul ultimului turneu şi al producţiei celui de-al şaptelea album. Construcţia Tech 21 Fly Rig PL1 se bazează pe SansAmp GT2, care a fost utilizat în înregistrarea chitarei pe albumul “Sehnsucht”.
Paul a confirmat faptul că vor concerta la majoritatea festivalurilor mari de anul viitor, dar datele pentru festivaluri vor fi anunţate la finele lunii octombrie. Concertele indoor sunt în curs de planificare.
Următorul pas este lansarea unui nou single şi a videoclipului, precum şi promovarea acestuia, având în vedere faptul că noul album va avea premiera în primăvara 2019. Despre noul album, Paul a declarat că va avea “sound-ul Rammstein binecunoscut şi mult iubit”.
Procesul de creaţie a noului album a fost lung şi complicat. Cei 6 băieţi au început să lucreze separat, în studio-urile lor de acasă, unde şi-au şlefuit ideile, iar mai târziu s-au întâlnit într-un studio unde au combinat aceste idei. În prezent, albumul e în faza de mixare, în timp ce trupa decide ce piese vor intra pe acest album. Au creat foarte mult material, dar aşa cum ne-am obişnuit deja, doar 11 piese vor intra pe album. Soarta celorlalte urmează a fi decisă.

Ca informaţie adiţională, putem spune că în timpul producţiei celui de-al şaptelea album, trupa a încercat să încorporeze sound-ul lor live în noul material. Asta poate însemna că tobele ar putea fi mai rapide şi că ar putea fi utilizat mai mult sound electronic, iar “Rammvier” pare să confirme această teorie.

Primăvara 2019 – album nou

Paul Landers a declarat pentru revista online musicradar.com: “După cum arată lucrurile în prezent, se pare că noul album va fi lansat anul viitor în primăvară.”
Întregul material poate fi citit AICI.

Noul album pe ultima turnantă

Site-ul oficial, rammstein.de, anunţă că înregistrările pentru partiturile de cor şi orchestră pentru albumul cu nr. 7 s-au încheiat. Acestea au avut loc la Minsk.
Albumul cu nr. 7 începe deci să prindă contur, semn că şi data lansării se apropie cu paşi repezi.

Revelion cu RAMMSTEIN

Rammstein au anunţat în mod oficial că se vor întoarce în Mexic după doi ani de absenţă, alegând plajele divine ale Mexicului, pentru a susţine două show-uri exclusive în Puerto Vallarta, în 31 decembrie 2018 şi 2 ianuarie 2019. Această experienţă unică este doar pentru un grup limitat de fani din întreaga lume, biletele fiind disponibile la acest AICI.

 

afis_mexico

Cu aceste două concerte, practic Rammstein pornesc la drum cu noul album, cel de-al şaptelea, care în prezent se află în ultima fază de producţie. Cu alte cuvinte, lansarea noului album va avea loc înainte de finalul anului 2018, iar fanii mexicani vor asculta în premieră noile piese.

 

Chitaristul Richard Kruspe a declarat anul acesta în aprilie pentru publicaţia Metal Hammer:

„Dintr-un motiv sau altul, simt că acesta este ultimul nostru album. E doar un sentiment, s-ar putea să mă înşel, dar la acest moment simt că aceasta este ultima noastră lovitură.”

Noutati despre noul album

Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy, Lindemann) a confirmat într-un interviu recent că Rammstein a terminat înregistrarea noului album. Acesta a fost înregistrat în studiourile La Fabrique, lângă Nîmes, în Franța. Urmează partea de post-producție/mix/master, iar lansarea noului album este așteptată la finele anului 2018 sau la începutul anului 2019.

Galerie foto de la inregistrari.

Lindemann & Hänsel & Gretel

Teatrul Thalia din Hamburg a găzduit weekend-ul trecut, în 14.04.2018, premiera spectacolului “Hänsel und Gretel”, o adaptare modernă a basmului clasic al Fraţilor Grimm, pusă în scenă de regizori estonieni, o satiră la adresa consumerismului absurd, unde copiii nu sunt expuşi foametei, ca în opera originală, ci sunt obezi, dar părinţii renunţă la ei, întocmai ca în opera originală. Coloana sonoră a spectacolului a fost compusă de Till Lindemann, Peter Tängtren şi Clemens Wijers, iar piesele compuse de aceştia, despre care putem spune că sună foarte bine, vor face parte din cel de-al doilea album Lindemann, care va fi lansat în data de 14 aprilie 2019. Spectacolul îmbină imagini, emoţii, umor, poezie, muzică şi perversiune într-o poveste actuală şi grotescă.