Detalii privind noul album

Site-ul oficial dezvăluie informațiile despre noul album, a cărui copertă minimalistă, albă, cu un chibrit neaprins pe ea, este prezentată astfel:

 

Albumul Rammstein 2019 este neintitulat, are un conținut standard de 11 piese și va fi lansat în 17 mai 2019, în 3 formate, cu următorul tracklist:

1. DEUTSCHLAND 05:26
2. RADIO 04:37
3. ZEIG DICH 04:16
4. AUSLÄNDER 03:52
5. SEX 03:56
6. PUPPE 04:33
7. WAS ICH LIEBE 04:30
8. DIAMANT 02:33
9. WEIT WEG 04:19
10. TATTOO 04:10
11. HALLOMANN 04:09

Ediția standard: digipak – 4 coperți și booklet cu 16 pagini

Ediția specială: digipak (format vertical) – 12 coperți și booklet cu 28 de pagini

Ediția dublu LP:
2 viniluri, cu 6 postere

Canalul oficial Rammstein de Youtube adaugă zilnic samplere ale pieselor albumului:

Tribut Rammstein la Brasov

În data de 15 iunie, la Braşov, va concerta una dn cele mai apreciate trupe tribut Rammstein, în clubul Rockstadt. Este vorba de trupa Rammsturm din Ungaria, care are la activ sute de concerte susţinute în Ungaria, Austria şi Serbia.
Mai multe detalii despre activitatea trupei şi despre eveniment puteţi afla din pagina de facebook a evenimentului.
Preţ bilete: presale 30 de lei, primele 100 de bilete; general, 40 de lei.

Vă aşteptăm la concert în număr cât mai mare!

Till & Richard la interviuri

Într-un interviu acordat recent revistei ruseşti Zhara Magazine, Till Lindemann a declarat:

„nu cred că va fi ultimul album. Am muncit atât de mult, avem atât de multă muzică, atât de multe piese, că practic suntem gata pentru următorul album”.

(traducerea integrală a interviului va urma în curând)

Richard Kruspe a făcut recent un „Instagram streaming”, răspunzând la o serie de întrebări. Iată răspunsurile:
– trupa a investit foarte mult în show-urile live care vor urma; scena va fi mai mare ca oricând;
– în prezent, trupa repetă intens în fiecare zi în Berlin, pregătindu-se pentru turneu;
– vor fi 5 videoclipuri. Filmarea pentru ultimul a fost finalizată acum o săptămână, dar Richard nu a dezvăluit cine este regizorul;
– au filmat unul din videoclipuri la Capetown, în Africa de Sud. Piesa clipului este „mai uşoară” sau mai „blândă pentru inimă” decât „Deutschland”, dar tot cool;
– au investit o grămadă de bani în fiecare videoclip şi fiecare dintre acestea este diferit de celălalt;
– videoclipul pentru „Deutschland” a fost filmat într-o săptămână. Trupa a participat activ în fiecare zi, iar după terminarea filmărilor, toţi şase membrii au răcit;
– versurile piesei „Deutschland” au fost scrise de Till şi Richard, mai ales de Richard;
– va urma un making-of al „Deutschland”, dar nu se cunoaşte o dată anume;
– Richard a fost cu adevărat îngrijorat să poarte o uniformă nazi, pentru că e o chestiune foarte delicată pentru poporul german şi trupa a ezitat dacă e bine sau nu să includă acea scenă în videoclip;
– acum Richard fumează mai puţin de un pachet de ţigări pe zi.
(sursa: Rammstein Belgia)

#7

Azi s-a confirmat aparitia celui de-al 7-lea album de studio al trupei. Evenimentul va avea loc in 17 mai 2019, iar pre-comezile se pot face pe site-ul oficial.

Primul extras de pe album, “Deutschland” a fost lansat azi pe canalul de youtube al trupei.

Wir sind wieder da!

Astăzi, 28 martie 2019, este o zi istorică pentru comunitatea Rammstein: după mulți ani de așteptare, noul videoclip Rammstein, “Deutschland”, este lansat.
Piesa “Deutschland” este o călătorie prin istoria Germaniei, o expresie a relației iubire-ură născută din episoadele frumoase și urâte ale istoriei acestei țări.
Videoclipul a fost filmat în șase locuri din Berlin și împrejurimi, incluzând fosta închisoare Stasi din Germania de Est, catedrala Chorin, castelul Spandau și fabrica dezafectată de ciment din Rüdersdorf.
Regia: Specter Berlin

 

Matematică cu Lindemann

Aseară, cu ceva timp înainte față de cum era anunțat, pe site-ul oficial s-a lansat primul extras de pe următorul album Lindemann. Este vorba despre “Mathematik“, feat. Haftbefehl.

 

Noutăți privind proiectul Lindemann

Pagina de facebook Lindemann World, ne prezintă deocamdată grafic, noul single LINDEMANN: Mathematik feat. rapper-ul german Haftbefehl. Videoclipul a fost realizat în data de 19 noiembrie la Berlin, de Zoran Bihac, regizorul celebrelor „Praise Abort” și „Fish on”. Lansarea single-ului „Mathematik” este pregătită pentru 25 decembrie 2018.

În așteptarea celui de-al șaptelea album Rammstein și al celui de-al doilea album Lindemann, ne delectăm cu cel de-al treilea album Emigrate „One Million Degrees” și cu turneul lui Till din Rusia, Ucraina, Kasakhstan și Azerbaijan, „Messer Tour 2018”, pentru promovarea primei cărți de poezie „Messer”, care a fost tradusă în limba rusă, având în vedere succesul imens pe care Rammstein și Lindemann îl au în această parte a lumii. Turneul a avut loc în perioada 30.11-15.12.2018, în St. Petersburg, Moscova, Novosibirsk, Irkutsk, Samara, Baku, Almaty și Kiev.
Turneul a inclus sesiuni de autografe și punerea în scenă a poeziilor de către actori ruși în maniera unei piese de teatru, pe versuri și muzică Lindemann. Till a fost însoțit de Peter Tägtgren, împreună cu care a susținut câteva concerte Lindemann, la care fotografierea și filmarea au fost strict interzise, precum și de regizorul și prietenul Zoran Bihac, împreună cu care Till va lucra la un documentar despre turneul său în Rusia, care va dezvălui secrete din backstage și din viața sa personală și artistică.

 

 

credit foto: Matthias Matthies.

Turneul a fost organizat de Talent Concert International.

Fotografii Messer Tour 2018: stageok.ru

Turneu 2019

S-au anuntat datele turneului de anul viitor, un asa zis turneu al stadioanelor, avand in vedere locatiile in care trupa va concerta. Din pacate Romania nu se afla (DEOCAMDATA) pe traseu, cea mai apropiata destinatie de noi fiind Viena, unde germanii vor canta in 22 august.

Biletele se vor pune in vanzare in reteaua internationala Eventim incepand cu 8 noiembrie 2018.

 

DATE TURNEU 2019