|
rammstein.ro/forum
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
draqdla4 General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1287 Locatie: Brasov.ro
|
Trimis: Mie Oct 20, 2010 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Redline a scris: | hello..in primul rand...sunteti cei m tari...va urmaresc din 2005 ( de cand a aparut Rosenrot) si din toate siteurile(forumurile) pe care le-am "spionat" asta e cel mai civilizat
Motivul pt care mi-am facut cont abia acum e ca...intro mare parte, datorita acestui forum (site) a venit la noi aceasta super-formatie
ah..numele meu este Vladimir..am 28 de ani si sunt din Lepsa (am o pensiune) |
Bine ai venit, Redline! Ma bucur ca se mai inscriu din permanentii "vizitatori" pe care ii vedem zi de zi si ne intrebam cine or fi?
PS: Banuiesc ca te bucuri nespus ca se asfalteaza DN 2D  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Redline Obergefreiter

Data inscrierii: 20/Oct/2010 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Oct 20, 2010 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa ma bucur cand s-o termina.
si mersi pentru urare _________________ Tiefer Tiefer
Sag es Sag es Laut |
|
Sus |
|
 |
Cristina webmaster

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 3993 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mie Oct 20, 2010 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vladimir, iti multumesc ca te-ai inscris, intr-un final. E o onoare sa avem printre noi un nou membru vechi Si cu aceeasi origine ca Paul Landers.
Am petrecut un week-end in 2007 in Lepsa, la o pensiune. E superba Lepsa. Chiar zilele trecute ma uitam peste fotografiile de atunci. Imi amintesc foarte bine decorul si mai ales cerul noaptea. Si sunetul cascadei.... Mi-e dor de locul ala. _________________ cristina@rammstein.ro |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1897 Locatie: Brasov
|
Trimis: Joi Oct 21, 2010 7:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am fost in Lepsa de doua ori, intr-adevar e foarte frumos. Putna, Cheile Tisitei, cascada, pastravii, ursii....  _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|