Pagina de start a forumului
rammstein.ro/forum

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Noul site R+.ro
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> rammstein.ro - site-ul
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Gaby
Oberstleutnant
Oberstleutnant

Data inscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Vin Sep 18, 2009 11:05 am    Titlul subiectului: Noul site R+.ro Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru noul site !!!!!!
E o bucurie acum, merge incomparabil mai bine iar interfata e f. friendly.
MULTUMIM !!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Vin Sep 18, 2009 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumim!
vom lua in calcul si eventualele propuneri de imbunatatire. atat timp cat sint viabile dpdv tehnic...

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Mie Sep 23, 2009 8:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pentru cunoscatori si colectionari am bagat in magazin operele complete din Volkerball: http://www.rammstein.ro/shop/index.html

si daca veti sesiza o mica diferenta fata de ieri la preturile celorlalte albume sa stiti ca nu s-au ieftinit, ci s-a scos taxa de transport din pret. ca sa devina mai psihologic. Very Happy nu aruncati cu rosii, initiativa nu ne apartine...

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Mie Sep 23, 2009 8:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

s-a scos din pret, dar ea tot se datoreaza. adica pretul real al CD/DVD-ului este cel care este afisat acum. la el se adauga transportul. si ajungi la cat stiai inainte ca te costa.
Romerro
Obergefreiter
Obergefreiter

Data inscrierii: 18/Oct/2009

MesajTrimis: Dum Oct 18, 2009 4:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca taxa de livrare este 8 lei inseamna ca transportul se face cu Posta Romana? Eu am alta adresa de livrare decat cea din buletin si astia de la posta nu imi dau coletul daca adresa din buletin nu este aceeasi cu cea de livrare. Aveti alta varianta de transport?
Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Dum Oct 18, 2009 5:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate, nu. Universal Music, cei care trimit pachetul, lucreaza cu Posta Romana. Dar cred ca aveai optiune de adresa de livrare, diferita de cea de buletin.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Romerro
Obergefreiter
Obergefreiter

Data inscrierii: 18/Oct/2009

MesajTrimis: Dum Oct 18, 2009 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, este optiune pentru adresa de livrare diferita de cea din buletin dar am mai patit-o cu cei de la posta. Trebiue sa-mi schimb buletinul ca pana acum mi-a fost cam lene. Multumesc pentru raspuns!
Sus
Mihnea
Stabshauptmann
Stabshauptmann

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 10:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In primul rand va felicit pentru noua grafica rosu-negru. Mi se pare ... potrivita pentru Rammstein. Smile De asemenea mi se pare foarte bine ca fiecare utilizator sa-si aleaga ce interfata doreste.
Din pacate am descoperit si o problema. La meniul "FOTO", daca intru la sectiunea "Fotografii pentru promovarea albumului Rosenrot", sus, unde ar trebui sa fie bara cu NOUTATI STIRI ISTORIC ... apar 6 dreptunghiuri si doar pe cel din mijloc, jos, apar meniurile, dar scrise foarte mic si turtite. Laughing
Poate ca problema vine da la browser-ul meu si nu apare peste tot. Folosesc IE 8, iar problema apare cu Compatibility View si on si off.
Keep up the good work! Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Joi Noi 05, 2009 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

merci! cred ca s-a rezolvat. F5, please!

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
Gaby
Oberstleutnant
Oberstleutnant

MesajTrimis: Lun Mar 01, 2010 11:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iaca ce a aparut aici : http://www.monden.info/evenimente/rammstein-in-romania/
Sus
PEnTRU
admin
admin

MesajTrimis: Lun Mar 01, 2010 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, a aparut peste tot. am fost singurii care am dat stirea inca de anul trecut si toata media a preluat de la noi.

rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA
Sus
AVA
General
General

Data inscrierii: 26/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Mai 04, 2010 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ar trebui scris cu litere mari "ATENTIE, ACEST FORUM CREEAZA DEPENDENTA"! Shocked
Acum, fara gluma, situl e ok din toate punctele de vedere.
Sus
Cristina
webmaster
webmaster

MesajTrimis: Mar Mai 04, 2010 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Smile ma bucur. mai sunt multe de adaugat in el. pacat ca serviciul ne ocupa prea mult timp Smile
Mihnea
Stabshauptmann
Stabshauptmann

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 9:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici nu stiu ce sa spun, daca e bug sau ceva lasat intentionat, dar mi s-a intamplat ceva ciudat Laughing Laughing

Urmeaza povestea (poate fi sarita Laughing): Am deschis un tab nou, si hai sa ma duc la rammstein.ro Scriu ramm si imi apare doar rammstein.de daaaau cu sageata mai jos si ajung in sfarsit la ceva ce credeam ca era rammstein.ro Intru, vad ca de fapt era la meniul Discografie. Zic, e, si? Apas pe Forum si poc! forumul vechi! Shocked Scriu de data asta complet rammstein.ro in bar si intra la stiri, apoi forum si daaa: v-am gasit!

Concluzie: Daca apas pe Forum cand sunt la Discografie ma duce la forumul vechi. M-am uitat si la celalalte meniuri si vad ca doar la Discografie se intampla asta.

Morala: Puneti-va adresa forumului la favorite sau scrieti toata adresa in bara de sus Mr. Green
Morala 2: Presupun ca delirez si maine o sa vad ca totul este normal, deci sa nu mai spun nimic nimic cand vad chestii ciudate Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
rocky_stein
Oberstleutnant
Oberstleutnant

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 9:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu delirezi, ma rog faza cu intratul in discografie si apoi de-acolo la forum, la asta ma refer, da, mi se intampla si mie. imi intra forumul vechi....
Rührt euch nicht!"
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -> rammstein.ro - site-ul Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© rammstein.ro - Webmaster: cristina@rammstein.ro