REGULAMENT FORUM rammstein.ro 2.0

regulament, propuneri, observatii, informatii despre membrii forumului... tot ce tine de forum.
Locked
User avatar
PEnTRU
admin
admin
Posts: 1897
Joined: Wed Sep 16, 2009 10:28 am
Location: Brasov
Contact:

REGULAMENT FORUM rammstein.ro 2.0

Post by PEnTRU »

Forumul este deschis discutiilor despre piese si videoclipuri, despre ceea ce tine de Rammstein in general, un forum dedicat trupei.

Nu se vor posta link-uri catre videoclipuri si piese care nu provin de pe un site oficial, pentru a nu fi acuzati de incurajarea pirateriei de catre managementul trupei. Un site oficial inseamna rammstein.de, universal music sau un site de muzica de genul mtv, viva etc.

Nu se vor deschide topic-uri noi, decat daca subiectul discutat nu se poate incadra intr-unul din topic-urile existente. Deschiderea unui topic nou fara justificare atrage inchiderea lui.

Nu se vor posta mesaje publicitare si bannere fara acordul prealabil al administratorilor.

Nu se vor posta imagini cu continut sexual explicit si nici imagini socante.

Nu ne facem responsabili de continutul nici unui mesaj. Mesajele exprima opinia autorilor si nu neaparat opinia intregului forum. Toti utilizatorii care gasesc un mesaj in neregula sunt rugati sa ne contacteze imediat prin e-mail sau mesaj privat.

Prin frecventarea acestui forum, toti utilizatorii se obliga sa nu utilizeze limbaj vulgar, abuziv, jignitor, obscen, amenintator sau care incita la conflicte.
Discutiile si controversele se vor desfasura numai intr-un cadru civilizat.

Incalcarea acestor reguli atrage excluderea din forum.

Daca exista intrebari legate de ce anume se poate sau nu posta pe forum, acestea vor fi adresate moderatorului prin mesaj privat si intotdeauna inainte de postarea propriu-zisa.

Va multumim pentru intelegere!
Locked