Page 1 of 2

Depeche Mode 15 mai 2013

Posted: Fri Nov 30, 2012 7:12 pm
by AndreiO

Posted: Fri May 17, 2013 10:05 am
by Sylar
Revenit de la Depeche Mode - N-a fost un concert.Au fost 2 ore si 15 minute (aprox) de istorie pura.Dave Gahan a fost de-a dreptul fabulos din toate punctele de vedere (voce minunata si pura, miscari de parca ar fi avut 25-30 de ani nicidecum 50).Piesele noi suna absolutminunat live (de 1000 de ori mai bine ca pe album) iar piesele mai vechi - mindblowing (au cantat in jur de 24 de piese).Insa...momentele culminante au fost cand a intrat Martin Gore ca solist...a induiosat intreg stadionul.Am doar 3 regrete:1.n-au cantat Stripped (am ratat Stripped atat la Rammstein cat si la DM...poate prind melodia la un viitor concert In Streict Confidence. 2.n-au fost inspirati cu trupa de deschidere (Solista F.O.X. incearca mult s-o imite pe Adele) (preferam o trupa gen Ladytron, Goldfrapp sau chiar Combichrist).3.nicio melodie de pe SOTU (speram macar la Peace (c-a fost filmat in Romania) sau megahitul Wrong...eh..poate data viitoare

setlistul concertului:

Intro
Welcome to My World
Angel
Walking in My Shoes
Precious
Black Celebration
Policy of Truth
Should Be Higher
Barrel of a Gun
Higher Love
(sung by Martin)
When the Body Speaks
(sung by Martin)
Heaven
Soothe My Soul
A Pain That I'm Used To
('Jacques Lu Cont's Remix' version)
A Question of Time
Secret to the End
Enjoy the Silence
Personal Jesus
Goodbye
Encore:
Home
(Acoustic)
Halo
('Goldfrapp Remix' version)
Just Can't Get Enough
I Feel You
Never Let Me Down Again

Posted: Fri May 17, 2013 12:06 pm
by AndreiO
Stadionul o fost plin ?

Posted: Fri May 17, 2013 12:51 pm
by Sylar
Au fost mai multi la RHCP..acolo cel putin simteam ca n-am loc..aici am gasit lejer un loc bun la gard si-am vazut perfect scena (din ce-am citit cica au fost 45 de mii (la rhcp cred ca au fost lejer circa 50...chiar 55 de mii de oameni (insa sunetul la Dm a fost mult mai bun si mai clar)

Posted: Fri May 17, 2013 1:22 pm
by AndreiO
Te invidiez :)

Posted: Fri May 17, 2013 1:28 pm
by Gaby
Sylar wrote:.... (insa sunetul la Dm a fost mult mai bun si mai clar)
Insa, dupa parerea mea, a fost mult sub sunetul de la concertul precedent, de pe stadionul 23 August (sau Lia Manoliu)...

Posted: Fri May 17, 2013 1:53 pm
by Sylar
Acolo din pacate n-am fost

Posted: Sun May 19, 2013 3:51 am
by pipes
Concertul din 2006 a fost o minunatie...... E numarul meu unu. Momentan.

Posted: Tue May 21, 2013 7:06 pm
by Cristina
Nu inteleg ce se intampla cu noul stadion. De ce sunetul a fost mai slab decat la concertul din 2006 (care m-a marcat pe veci)? Ca am mai auzit asta si asa n-am mai regretat atat de mult ca n-am reusit sa ajung anul asta la DM... Si la RHCP am auzit ca n-a fost prea bine. Oamenii care l-au renovat nu l-au gandit acustic si pentru concerte? Mi se pare o mega prostie asta! Pai concertele sunt esentiale pe un stadion mare. Faci o caruta de bani din ele.

Sylar, ma bucur mult ca i-ai auzit si vazut bine. Si in 2006 momentele cele mai dulci au fost cu Martin Gore. Zilele astea am forjat la greu DVD-ul Touring the Angel, Live in Milano, 2006. O nebunie de concert...

Posted: Tue May 21, 2013 7:17 pm
by Sylar
Admit ca mi-a placut dar ma bucur mult ca n-au bagat si Iron Maiden sau Roger Waters pe stadion (cum am vazut ca voiau multi "inteligenti" de pe un site de can-canhead)

Posted: Wed May 22, 2013 6:13 am
by AndreiO
Nu pot sa bage multe concerte pe stadion ca distrug gazonul .
Nu sau prea gandit ei la concerte cand l-au ridicat, mai degraba sa se dea mare primarul si cu Mircea Sandu

Posted: Wed May 22, 2013 7:32 am
by Gaby
Intr-adevar era mai bine sa fi fost in Piata Constitutiei...
La precedentul turneu Waters, care a fost in iarna, era vorba sa beneficieze si Bucurestiul de un concert. Intrucat echipa lui Waters a constatat ca nu avem o sala corespunzatoare acustic desfasurarii spectacolului, am fost sariti.
Nea Niculae Ciuruitu' a avut mare inspiratie si buni ingineri/arhitecti cand au conceput Piata de la Casa Poporului.
A fost gandita astfel incat EL sa vorbeasca publicului de la balconul de la etajul 1 iar entuziastii sa-l aplaude in conditii de auditie optima, cu fata spre Casa. Deci acustica pietei este calculata cam invers decat se utilizeaza acum.
Inteleg ca s-a optat pentru amplasarea scenelor cu fata spre Casa numai din motive de marketing, pt. ca cei care locuiesc pe boulevard sa nu vada gratis spectacolele.

Posted: Wed May 22, 2013 2:15 pm
by AndreiO
Clar ca nu vor ca nimeni sa vada nimic gratuit .In Pta. Constitutiei intra mai multi oameni ca pe National Arena oare?

Posted: Thu May 23, 2013 8:14 am
by PEnTRU
Ba da, la AC/DC au fost in Piata Constitutiei in jur de 60.000 de oameni. Daca nu ma insel e recordul de audienta la un show live de la noi.

Posted: Thu May 23, 2013 2:35 pm
by Sylar
La Maiden in Cluj parca au fost mai multi (si la Bon Jovi parca tot mai multi au fost)