|
rammstein.ro/forum
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Rapunzel General

Data inscrierii: 07/Dec/2009 Mesaje: 1708
|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Abrevierile ca abrevierile, dar mai nasol e cand ti se spun cuvinte intregi si tot nu intelegi ce vor sa zica  |
|
Sus |
|
 |
Assasimon Oberstleutnant

Data inscrierii: 04/Mar/2010 Mesaje: 660 Locatie: Hell's boulevard
|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rapunzel a scris: | Abrevierile ca abrevierile, dar mai nasol e cand ti se spun cuvinte intregi si tot nu intelegi ce vor sa zica  |
That's the moment when you feel like you smoked too much weed
@AndreiO: QA Tester la Electronic Arts de vreo 5 zile. Tura de graveyard 1-9AM >_< _________________ Sechs Herzen die brennen.
R+ für immer. |
|
Sus |
|
 |
AndreiO General

Data inscrierii: 30/Noi/2012 Mesaje: 914 Locatie: Arad
|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si mai exact ,ce faci? _________________ Live long , live happy and be free ! |
|
Sus |
|
 |
Assasimon Oberstleutnant

|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai testez jocuri; mai exact ultimul FIFA; nu'i tocmai ceva pe gustul meu, eu fiind o anti-microbista incurabila
Dintre toata echipa de testeri, eu si inca vreo 3 ne ocupam cu: jucam cateva minute din joc, dupa care dam "instant replay", apoi "freeze screen" si, cu o aplicatie de'a noastra, ne plimbam cu o camera printre jucatori si peste tot in joc si urmarim fiecare detaliu ce trebuie sa respecte niste reguli; ex: bannerele, logo'urile, sponsorii sa arate intr'un anumit fel (primim template'uri pt. toate), adidasii, sosetele, short'urile, tricourile sa aiba anumite culori, sa fie scrie cu un anumit font, o anumita marime, fetzele jucatorilor sa fie similare cu fetzele reale, etc etc.
Tedious job, dar, cu nitzica rabdare, nu imposibila. Personal, imi plac joburile migaloase, de genul Dar partea prea sofisticata ma cam depaseste _________________ Sechs Herzen die brennen.
R+ für immer. |
|
Sus |
|
 |
Sylar General

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 2795 Locatie: chick-a-go
|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
fuck..ce-as vrea sa testez fifa.Cred ca l-as testa pana la epuizare
legat de FIFA..un bug super
http://www.youtube.com/watch?v=V3RKVY21tBc _________________ Ponta n-a plagiat.Ponta a facut cover.
"Constantin Cristian: eu stiu o troopa care de ani de zile scoate albume da uita sa si cante pe ele!" |
|
Sus |
|
 |
AndreiO General

|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Assasimon a scris: | Pai testez jocuri; mai exact ultimul FIFA; nu'i tocmai ceva pe gustul meu, eu fiind o anti-microbista incurabila
Dintre toata echipa de testeri, eu si inca vreo 3 ne ocupam cu: jucam cateva minute din joc, dupa care dam "instant replay", apoi "freeze screen" si, cu o aplicatie de'a noastra, ne plimbam cu o camera printre jucatori si peste tot in joc si urmarim fiecare detaliu ce trebuie sa respecte niste reguli; ex: bannerele, logo'urile, sponsorii sa arate intr'un anumit fel (primim template'uri pt. toate), adidasii, sosetele, short'urile, tricourile sa aiba anumite culori, sa fie scrie cu un anumit font, o anumita marime, fetzele jucatorilor sa fie similare cu fetzele reale, etc etc.
Tedious job, dar, cu nitzica rabdare, nu imposibila. Personal, imi plac joburile migaloase, de genul Dar partea prea sofisticata ma cam depaseste |
Pare foarte fain !  _________________ Live long , live happy and be free ! |
|
Sus |
|
 |
Assasimon Oberstleutnant

|
Trimis: Joi Aug 15, 2013 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
LOOL, un bug subtil ca o grenada'n WC.
Bai, sa stii ca fac recrutari in masa in perioada asta, ai avea sanse
@AndreiO: Contrar a ce se spune despre testeri "joci joace si faci bani"; de fapt nu e deloc distractiv; la un shooter ajugi sa joci un singur nivel timp de o luna, sau sa intri inr'o singura camera de 100 de ori pana gasesti o chichitza. It's a job, e fun la nivelul ca tot colectivul e tanar si atmosfera relaxata.  _________________ Sechs Herzen die brennen.
R+ für immer. |
|
Sus |
|
 |
PEnTRU admin

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 1897 Locatie: Brasov
|
Trimis: Vin Aug 16, 2013 8:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Oaaaa, ala e Tatarusanu?! _________________ --
P E n T R U
rammstein.ro
OUTDOOR ROMANIA |
|
Sus |
|
 |
AndreiO General

|
Trimis: Vin Aug 16, 2013 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum daca ai un colectiv fain , e aproape o placere sa fii la lucru . _________________ Live long , live happy and be free ! |
|
Sus |
|
 |
Rapunzel General

Data inscrierii: 07/Dec/2009 Mesaje: 1708
|
Trimis: Dum Aug 18, 2013 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Assasimon a scris: | Pai testez jocuri; mai exact ultimul FIFA; nu'i tocmai ceva pe gustul meu, eu fiind o anti-microbista incurabila
Tedious job, dar, cu nitzica rabdare, nu imposibila. Personal, imi plac joburile migaloase, de genul Dar partea prea sofisticata ma cam depaseste |
Nici eu nu ma pricep la FIFA, dar tot suna a job de vis! Felicitari si spor la detectat! |
|
Sus |
|
 |
AndreiO General

|
Trimis: Dum Aug 18, 2013 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si posibilitati de promovare, ai ? _________________ Live long , live happy and be free ! |
|
Sus |
|
 |
Assasimon Oberstleutnant

|
Trimis: Lun Aug 19, 2013 2:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Rapunzel a scris: |
Nici eu nu ma pricep la FIFA, dar tot suna a job de vis! Felicitari si spor la detectat! |
Thnx ^_^
@AndreiO: Datorita colectivului am inceput sa ma simt cu cateva procente mai bine in orasul asta de (c*cat) vis.
Also, da, ai sanse la promovare, dar intai tre' sa te lupti sa iesi de sub patronajul smartree'ului (e o firma exterioara EA'ului, care joaca rol pt. ei de departament de resurse umane) si care te tine mereu in priza cu contracte de cate 3,6,8, maxim 12 luni. Eu momentan am de 3 luni. Si toti au perioade destul de limitate si, daca vrem sa reinnoim contractul, well, we gotta give our best. Si in functie de cat de bun esti, poti face contracte mai mari cu smartree, poti primi usoare mariri de salariu si putin mai multe responsabilitati, sau...daca chiar ai talent, inventivitate si ochiu ager cat sa le gasesti alora cate 50-100> buguri pe zi, faci contract direct la EA=> stabilitate si sansa la promovare grasa. That's my aim  _________________ Sechs Herzen die brennen.
R+ für immer. |
|
Sus |
|
 |
HerrMess Stabsgefreiter

Data inscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 99 Locatie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Aug 19, 2013 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
...sau faci un ISTQB (ma gandesc ca platesc certificari) si cauti in alta parte. Fimele de jocuri sunt notorii pt. salarii slabe (fata de media industriei) pe munca multa. _________________ "legile gandirii sunt paralele cu cele ale vorbirii" |
|
Sus |
|
 |
The Chaser Oberstleutnant

Data inscrierii: 22/Feb/2010 Mesaje: 412 Locatie: Brasov
|
|
Sus |
|
 |
AndreiO General

|
Trimis: Sam Aug 24, 2013 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prea bun ! Prea ca la tara ! _________________ Live long , live happy and be free ! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|